Mainboardmania!

Chystáte se v nejbližší době koupit základní desku? Tak tento článek je právě pro vás. Určitě vás zajímá, které desky nás v nejbližších týdnech či měsících čekají. Na CeBITu byly všechny novinky k vidění, PCtuning byl u toho a pořídil velký počet fotek desek, které se ještě ani neprodávají. Pokud vás zajímá, kdo bude vyrábět mainboardy s čipsety Intel 845E nebo s revolučním SiS 648, tak neváhjete a čtěte. 
Kapitoly článku
 

Soltek 75DRV5

Nástupce desek Soltek 75DRV2 a 75DRV4. Pokud jste byli spokojeni s předcházejícími deskami, budete spokojeni i s touto vybavenou čipsetem VIA KT333. Deska není vybavena mnoha specialitami, žádné USB 2.0 nebo RAID nečekejte. Soltek však přišel s jednou specialitou na úrovni ASUSu - ABS II, což je jinými slovy C.O.P. od ASUSu, deska obsahuje obvod, který při možnosti shoření procesoru systém vypne. Skvělá věc, když vezmeme v potaz, že tuto desku pořídíme za cenu lehce nad 4000 Kč s DPH.

Soltek 85DR2+-L

Základní deska vybavena čipsetem 845G. Jedná se o nejvíce vybavenou desku od Solteku, protože na ni najdete RAID od Promise a integrovanou síťovou kartu od Realteku.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,