Logitech VX Nano: Zapoj a zapomeň

Logitech rozšiřuje rodinu svých myší určených pro notebooky novým modelem s názvem VX Nano cordless laser mouse. Logitech tento model prezentuje sloganem "Plug and Forget" (zapoj a zapomeň). Tato slova se týkají přijímače do USB, který tato myš používá – z notebooku má vyčnívat jen 8 mm, čímž se stává nejmenším USB adaptérem, který kdy počítačové myši používaly. Uživatel se tedy již nemusí obávat, že by se adaptér při manipulaci zlomil, jak tomu u bylo u stávajících adaptérů.

logitech VX nano 34638_7.jpg logitech VX nano 34639_6.jpg logitech VX nano 34647_6.jpg

Samotná myš je vzhledem podobná myši VX Revolution, je ale menší a symetrická (může s ní tedy bez omezení pracovat pravák i levák). Myš používá kolečko MicroGear Precision známé z MX Revolution, které vám umožní v dlouhých dokumentech doslova létat pouhým pohybem prstu. Myš má pět tlačítek, jejichž funkci lze změnit použitím přibaleného softwaru SetPoint. K napájení tohoto počítačového hlodavce budete potřebovat dvě AAA baterie.

logitech VX nano 34648_7.jpg logitech VX nano 34649_7.jpg logitech VX nano 34650_7.jpg
Myš VX Nano se na trh dostane koncem srpna, a to za cenu 70 dolarů (u nás očekáváme cenu kolem šestnácti set korun vč. DPH).

Zdroj: Logitech

Diskuze (17) Další článek: Asus A8Sr: první notebook s ATI Mobility Radeon HD 2400

Témata článku: , , , , , , , ,