Časopis Computer

Velký test telefonů do 3 500 Kč a srovnání 20 powerbank! Podívejte se, jaké poklady najdete v novém Computeru

  • Levněji to už nejde: test devíti mobilů do 3500 Kč
  • Megatest powerbank s kapacitou 10 000 mAh, USB-C a rychlým nabíjením
  • Rady pro nákup routeru

Prosincové číslo se jen hemží tipy na ty nejlepší vánoční dárky. Skvělým, a přitom nepříliš drahým dárkem může být i chytrý telefon. Jak se přesvědčil Kuba Michlovský ve svém velkém testu levných androidů do 3 500 Kč, i za tuto cenu dostanete dobrý telefon, který vyjma her vystačí na jakoukoli činnost. I zde jsou ale propastné rozdíly, ve výdrži, výkonu i fotoaparátu.

Aby vám v zimě nedošla baterie rychleji, než by bylo zdrávo, otestovali jsme rovnou 20 powerbank s nejoblíbenější kapacitou okolo 10 000 mAh. A protože je jich na trhu mnoho, omezili jsme výběr na ty s moderním rozhraním USB-C a rychlým nabíjením a vybíjením.

Předplaťte si Computer a získejte rovnou dvě vydání zdarma a doručení až do vaší schránky. Zajímá vás konkrétní téma či test? Na iKiosku si můžete objednat a zaplatit kartou jen vybrané číslo, do dvou dnů jej máte doma.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Váš názor Další článek: V Austrálii bojují s mobilními telefony za volantem. Kamerový systém je pozná a nahlásí řidiče

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,