Letošní rok byl pro Progress ziskový

Posledním listopadovým dnem skončilo pro společnost Progress Software čtvrté fiskální čtvrtletí letošního roku a vedení může být spokojeno.
Posledním listopadovým dnem skončilo pro společnost Progress Software čtvrté fiskální čtvrtletí letošního roku. Vedení může být spokojeno – čistý zisk dosáhl hodnoty 8,4 miliónu dolarů, což znamená 124 procentní nárůst oproti srovnatelnému období roku 1997. Čistý zisk za celý letošní rok činí 22,8 miliónu dolarů (nárůst 135 procent oproti roku 1997) při příjmech takřka 240 miliónech dolarů. Podle slov šéfa financí, kterým je Bud Robertson, společnost Progress Software v příštím roce očekává nárůst 20 procent.

Živě komentuje: Každý zisk je potěšitelný, zejména tehdy, když je podložen kvalitou poskytovaných služeb a slušnými vyhlídkami do budoucnosti. Mezi novinky společnosti Progress Software, které mohou odvážnou vizi vedení pomoci splnit, patří nové verze klíčových produktů Progress Apptivity 3 či Progress 9.0. Společnost svými kroky v posledních letech úspěšně dokazuje, že se jí daří vymanit se z pozice dodavatele pouze databázových technologií. Tento trend však není, jak by se mohlo na první pohled zdát, na škodu. Produkty této společnosti jsou kvalitní a lze předpokládat, že tomu tak bude i do budoucna.

Váš názor Další článek: Programátoři pod Windows: Chceme Open Source politiku i pro nás!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,