Lego v dubnu: 60 novinek, inzerát na práci snů a přehled slev

  • Lego je vesmír sám pro sebe a děje se v něm hromada zajímavostí.
  • Každý měsíc posbíráme ty nej novinky, stavby, nápady a události.
  • Samostatnou kapitolu věnujeme slevám na českém trhu.

Odhaleno více než 60 nových setů!

Duben byl na Lego novinky více než štědrý – internet zaplavily obrázky desítek nových setů napříč produktovými řadami. Začnu těmi nejzajímavějšími, které jsou určeny dospělým. Už v polovině dubna Lego Group odhalila plány na oslavu Dne Star Wars, který každoročně připadá na 4. května.


Autor článku provozuje blog Matyho kostky, na který pravidelně přidává zajímavosti, návody a inspiraci ze světa kostek Lego.

Hlavní hvězdou je sympatický droid R2-D2, který se dočkal již třetího ztvárnění v podobě Lego stavebnice – oproti tomu poslednímu z roku 2012 je opět o něco dokonalejší a zaoblenější. Set obsahuje 2314 kostek a objednat si jej můžete už nyní za 5 199 Kč z oficiálního internetového Lego obchodu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Další novinkou pro dospělé je přírůstek do populární řady Lego květin – africké strelície se po kytici a bonsaji stávají další okrasnou květenou, která vám doma nezvadne. Posledním nově odhaleným setem 18+ je miniatura indického Tádž Mahalu. U posledních dvou zmíněných setů je prozatím známá cena pouze v eurech – strelície vychází 100 a Tádž Mahal na 120 EUR. Oba sety bude možné koupit od 1. června.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zbylé nové sety míří primárně na děti, ale jistě si mezi nimi něco najdou i starší stavitelé. Níže přikládám fotografie stavebnic, které nejvíce oslovily mne, kompletní seznam všech novinek najdete na mém blogu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Váš názor Další článek: Google potvrdil, že na konferenci I/O představí nové hračky pro chytrou domácnost

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,