Korunka.cz: nevstávejte ze židle!

V dnešní době není jednoduché prokousat se přes rozsáhlé sítě obyčejných internetových obchodů k těm nejkvalitnějším. Důležitými faktory jsou nejen cena, ale také rychlost odezvy ze strany samotného e-shopu a rychlost dopravy zboží k zákazníkovi. V neposlední řadě rozhoduje i možnost nákupu na splátky.

Internetových obchodů je v dnešní době po celém webu prakticky jako máku. Při výběru toho nejlepšího pak uživatelé často nejdříve míří do diskusních fór. Nejdůležitější parametry se ale nemění a zůstávají stále stejné. Jsou jimi především nízká cena, jednoduchá obsluha samotného internetového obchodu a eventuálně možnost převzít zboží osobně na některé z poboček společnosti.

Tradice

Internetový obchod Korunka, který najdete na adrese http://www.korunka.cz, patří k vůbec prvním profesionálním e-shopům u nás. Nejen díky často bezkonkurenčně nejnižším cenám, ale také díky více než pětileté tradici si vybudoval široký okruh stálých zákazníků, kteří se při jakémkoliv nákupu přes internet vracejí právě na stránky Korunky.

Jak už bylo uvedeno na začátku, jednou z největších předností internetového obchodu by mělo být jednoduché uživatelské rozhraní. To zahrnuje nejen intuitivní ovládání, ale i kvalitní vyhledávání nebo podrobné popisky u každého druhu zboží.

Neméně důležitou součástí internetového obchodu jsou pak informace o možnostech, ceně a způsobu dopravy. Nebo o tom, jak se zachovat v případě reklamace zboží.

Sortiment

Důležitým hlediskem je také sortiment. Na internetový obchod se širokou nabídkou se bude zákazník moci obracet mnohem častěji než na e-shop nabízející jen jeden specifický druh zboží. A protože je v každé roční době velice oblíbeným obchodním artiklem vybavení pro domácnost, najdete na Korunce prakticky vše pro zútulnění vašeho bydlení a života. Od elektroniky, mobilních telefonů a digitálních fotoaparátů až po příslušenství pro auto nebo zahradu.

Rychlost

Než zákazník nakoupí, je třeba se na daný produkt podrobně informovat. Protože ne každému vyhovuje osobní kontakt, internetový obchod by měl nabízet jak telefonický, tak elektronický komunikační kanál. Komunikace s internetovým obchodem se pak neobejde bez kvalifikovaného personálu, který je během velmi krátké doby schopen reagovat na všechny podněty ze strany zákazníků.

Korunka u všech objednávek klade velký důraz na rychlost dodávky žádaného produktu. Nejčastěji se doba od přijetí objednávky po doručení zboží až do domu pohybuje kolem dvou pracovních dnů.

Nemáte hotovost?

Stále ještě nadstandardem je dnes prodej zboží na splátky. V případě, že obchod takovou možnost nabízí, je často nutné dostavit se osobně přímo na kamennou pobočku obchodu a doložit spoustu dokumentů dokládajících pravidelné příjmy a schopnost bez problémů splácet objednané zboží. V případě splátkového prodeje je navíc třeba zjistit hodnotu, o kterou bude cena zboží díky možnosti koupě na splátky navýšena.

Ani o jeden z těchto problémů se však při použití internetového obchodu Korunka starat nemusíte. Veškeré splátkové smlouvy jsou uzavírány na dálku bez nutnosti dokládání výše příjmů a platební schopnosti.

Nakupování přes internet se tak stane opravdu záležitostí, díky níž se nemusíte ani na moment zvednout ze židle. Při koupi zboží na splátky navíc Korunka.cz nabízí možnost splátek bez navýšení – hodnota zboží není navýšena ani o korunu a platíte tak jen tolik, kolik zboží opravdu stojí.

Ušetříte čas i peníze

Málo e-shopů vám může nabídnout všechno to, co je výše zmiňováno. Jedním z těch, kteří patří do této úzké skupiny obchodů, je i Korunka. Díky Korunce můžete mít právem dojem, že internetové nakupování je (kromě úspory peněz a času) především o pohodlí.

(placená inzerce)

Diskuze (15) Další článek: Ke stažení: umíte nahrávat streamované vysílání?

Témata článku: , , , , , , , , ,