Prezentace klienta

Konkurenční výhody platební brány Pays

V předvánočním čase, kdy lidé z celého roku nakupují nejvíce, a to i na internetu, je důležité, aby tu byly platby uskutečněny co nejjednodušeji. V online prostředí dochází v poslední době k extrémnímu nárůstu podvodů, tudíž je zároveň potřeba tyto platby dostatečně zabezpečit. Toto vše nabízí platby přes platební bránu.

A je tu opět ten nejdůležitější čas v roce pro každého obchodníka. Dveře se zákazníky se jen trhnou, člověk neví, kam dříve skočit, proto je důležité zvolit správnou, bezpečnou, a hlavně rychlou možnost platby. Platba přes platební bránu je velmi dobře zabezpečený a rychlý proces, jež nabízí spoustu výhod nejen pro obchodníky, ale i jejich spokojené zákazníky.

Co je platební brána

Platební brána je to, co firmy a obchodníci používají k přijímání nákupů platebními kartami od zákazníků. Tato technologie čte a přenáší platební údaje od zákazníka na firemní bankovní účet. Platební brána je software zabudovaný do fyzických zařízení pro čtení karet v kamenných provozovnách. Online se jedná o cloudovou technologii, která umožňuje online platby a spojuje platícího zákazníka s obchodníkem v transakcích elektronického obchodu.

Takovým obchodníkem může být například e-shop, poskytovatel dopravní služby, ubytování, či školení. Platební bránu využívají i různé nadace a spolky, sportovní kluby, města a obce pro vybírání například členských poplatků. Jakmile zákazník zadá na stránkách obchodníka objednávku, jsou platební karta a její údaje ověřeny. Současně je zkontrolováno, zda je na bankovním účtu, vážícímu se k této kartě, dostatek finančních prostředků. Pokud je vše v pořádku, daná finanční transakce se provede a obě strany jsou o ni informovány.

Nejdůležitější výhody platební brány Pays

Oproti konkurenci nabízí obchodníkům platební brána Pays hlavně svobodu výběru. Mohou si vybrat, kdo mu poskytne platební služby – banka nebo acquirer. A navíc, pokud mu jeden nevyhovuje, může zvolit jiného. Změna jde v současné době tak jednoduše, jako změnit operátora mobilních služeb. Zároveň když obchodník používá platební bránu, se kterou není spokojený, ať již kvůli vysokým paušálním poplatkům nebo neschopnosti se přizpůsobit jeho potřebám, může stejně jednoduše přejít k opravdu výhodné platební bráně Pays. Skvělou zprávou je, že pro jeho zákazníky se nic nemění, ti stále platí přes bránu Pays a změna poskytovatele zpracování plateb se jich vůbec nedotkne.

86_pays-vysoka-uspesnost-plateb.jpg

Zákazník obchodníka využívající služeb Pays se může rozhodnout, jaká platební metoda je pro něj nejlepší. Ať už to je platba kartou, přes Apple pay, Google pay, PayPal nebo QR platba, vždy je taková platba bezpečná, rychlá, a hlavně ke spokojenosti zákazníka.

Platební brána Pays jako jedna z mála v České republice, neúčtuje obchodníkům žádné měsíční paušály poplatky. Obchodníci platí pouze poplatek z realizované transakce. Navíc má nižší poplatky za příchozí platby a prokazatelně lepší podmínky. Mnoho zbytečných poplatků, které má konkurence (jako je třeba pokuta za nízký obrat), svým zákazníkům vůbec neúčtuje.

Další výhodou oproti konkurenci má Pays velmi jednoduchou registraci a aktivaci platebního odkazu na webové stránky nebo sociální síť obchodníka. Od svých zákazníků potřebují jen nejzákladnější informace, aby mohli zajistit obchodníkovi jejich platby a zprovoznit požadované funkce.

V neposlední řadě Pays poskytuje mnoho služeb (včetně bezplatných), jako jsou opakované platby, platební odkazy, platební předpisy, e-produkty, jednoduchý systém bezplatných vratek, zasílání připomínek zákazníkům v případě nedokončení platby, internetová pokladna, podpora rychlé SMS notifikace, tvorba a odesílání daňových dokladů a další zajímavé funkce a volitelné služby. Obchodník si jednoduše vyberete, co mu vyhovuje.

Užijte si nejen předvánoční čas v klidu a spojte se s těmi nejlepšími na trhu. Používat platební bránu Pays je nejen jednoduché, ale i bezpečné a se spoustou výhod.

Další článek: OLED už nestačí. Asus zavádí 3D OLED a k tomu RTX grafiky i do tenkých notebooků

Témata článku: ,