Hardware | Příslušenství

Konec kabelové změti na stole i za ním. Tyhle doplňky vám ji pomohou zkrotit

  • Vybrali jsme doplňky pro organizaci kabelů či nabíječek
  • Často používané kabely lze zavěsit na magnetický držák
  • Pro opletení kabelů se bude hodit husí krk i textilní rukávy

Magnetické věšáky

Neorganizovaná změť kabelů na stole nebo za ním se objeví na pracovišti každého uživatele, který nepracuje pouze s notebookem. Ke kabelům k všemožným periferiím se postupně přidají i nabíjecí a datové kabely k telefonu či tabletu, takže se v nich brzy nemusíte vyznat a přijdete o estetické pracovní zázemí. Vybrali jsme proto několik užitečných pomůcek, které změť kabelů alespoň do jisté míry zkrotí.

V běžných českých e-shopech bohužel na většinu námi zvolených produktů nenarazíte, naštěstí velkou část z nich objednáte v tradičních čínských obchodech jako je Aliexpress nebo na Amazonu. V druhém případě jsme vybírali pouze z německého e-shopu s možností odeslání do Česka. Poštovné vyjde na 5 eur a v případě většího nákupu nad 35 eur bude zdarma.

716LKuF7r+L._SL1001_.jpg

Pro kabely, které je třeba mít po ruce, ale zároveň nejsou využívány stále, se hodí magnetické věšáky. Ocenit je můžete například pro každodenní nabíjení smartphonu, kdy není třeba kabel nestále smotávat nebo jej naopak nechat zapojený v zásuvce.

Na jeden konec kabelu jednoduše nacvaknete malý magnetický modul, jehož protikusem je malá plocha pro nalepení na hranu stolu nebo jeho boční desku. Po použití kabel jednoduše zavěsíte, takže se nebude nikde plést a zároveň se nebude namáhat jeho bužírka.

Scrn-07-24-002.png
Diskuze (24) Další článek: Americká firma svým zaměstnancům bude implantovat mikročipy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,