Kniha: Visual C# 2008 Krok za krokem

Diskuze čtenářů k článku

08. 12. 2008 17:20

Chtěl bych se zeptat, jestli není nějaká podobná kniha o .NET 3.5 a C#, která by byla zaměřena na pokročilejší uživatele. Tzn. bez opakování základů C# by vysvětlila pokročilé funkce jazyka a hlavně nové věci typu LINQ, WPF, WCF, Silverlight. Čeština výhodou, ale ne nutností.

Za návrhy díky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
08. 12. 2008 18:52

Zatím ne, ale takovou knihu připravujeme: C# 2008 Programujeme profesionálně, nástupce této úspěšné knihy:

http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/programujeme-profesionalne/c-2005-programujeme-profesionalne/

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
08. 12. 2008 20:16

Až na to, že to je patrně co nechce. Sada programujeme profesionálně je dobrý zdroj informací. Avšak zkušenější potřebují pouze ten rozdíl.

Navíc už v PP 2005 byla mnohá témata probrána spíše povrchně, protože se kniha snažila zabrat celé spektrum .NETu. Navíc z FW 2.0 -> 3.0, 3.5 je těch novinek opravdu hodně. Něco musí 'ošulit'. Kvalita půjde imho dolů.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
08. 12. 2008 20:52

Kvalita knihy půjde jedině nahoru Nové vydání bylo výrazně přepracováno a hodně rozšířeno. Kniha bude vydána ve dvou svazcích (= dvě knihy v krabici) s celkem asi 1700 stranami. Půjde tak o nejrozsáhlejší informační zdroj pro profesionální programátory v C#, který zde kdy byl.

Knihy z edice Programujeme profesionálně jsou určeny profesionálům, nebo pokročilým programátorům, kteří mají ambice stát se profesionály. V žádném případě neklouzají po povrchu, naopak se věnují pokročilým tématům a výklad jde hodně do hloubky.

----------

Kultovní edice Programmer to programmer v češtině!

Toužíte po knihách, s nimiž získáte profesionální dovednosti a vytříbíte své schopnosti na úroveň, s níž získáte náskok před ostatními? Právě pro vás, programátory, je určena edice Programujeme profesionálně, do níž vybíráme ty nejzajímavější a nejpraktičtější tituly Professional nakladatelství Wrox. Knihy této edice charakterizuje:

* Jsou psány profesionálními programátory pro programátory

* Jsou zaměřeny na úplné poznání a ovládnutí tématu na profesionální úrovni

* Obsahují veškerou nutnou teorii i praktické ukázky aplikace

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor