Ke stažení: redakční a publikační systém zdarma

Jednoduchý a snadno ovladatelný K:CMS je vhodný pro začátečníky i pokročilé při psaní blogu, osobního webu, internetového magazínu apod.

Nejstahovanější na GigaManii

PořadíNázev a verzeLicenceVelikostKategorie
1MyHome 1freeware182 kBOsobní a domácnost
2AVG Anti-Virus Free Edition 8.0freeware46,1 MBUtility a ostatní
3.NET Framework 2.0freeware22,4 MBUtility a ostatní
4Burn4Free 4.6 adware4,1 MBMultimedia
5HD Tune 2.55freeware627 kBUtility a ostatní
6Gold! EasyStart 5freeware215 kBHry a zábava
7Spyware Terminator  2.3.0freeware7,6 MBUtility a ostatní
87-Zip  4.59 Alpha 3freeware882 kBUtility a ostatní
9Učitel psaní 2.1freeware297 kBVzdělání
10CDBurnerXP Pro  4.1.2.694 freeware2,8 MBMultimedia

Výběr GigaManie

CUE Splitter 1.1 final

CUE Splitter je nástroj pro rozdělování velkých audio stop (album, kompilace) do několika menších. Využívá informace obsažené v CUE souborech. Někdy můžete narazit na velké zabalené audio soubory (MP3, APE, FLAC, OGG, WAV, WMA atd) spolu právě s malým CUE textovým souborem. Ten obsahuje informace o názvech skladeb, umělci, délce. Většinou jsou vygenerovány programy jako EAC (Exact Audio Copy), CDRWin, BPM Studio, GoldWave a podobně. Pomocí CUE Splitteru získáte rozdělené skladby bez nutnosti vypalování nebo dekodování/reenkódování audio dat. Navíc jsou skladby automaticky pojmenovány, vyplněny tagy podle informaci z CUE souboru a vytvořen playlist.

CUE.png

Autor: Enfis The Paladin
Velikost souboru: 1,3 MB
Operační systém: všechna Windows
Licence: freeware

FreeCommander 2008.06a

Program splňuje požadavky i náročnějších uživatelů a navíc je zcela zdarma. Obsahuje mnoho zajímavých funkcí (MD5 sumy, rozdělování souborů, snímání obrazovky, náhledový panel pro obrázky...), samozřejmostí je zobrazení souborů ve dvou panelech. Dokáže rovněž pracovat s archivy ZIP, CAB a RAR.

freecommander.png

Autor: Marek Jasinski
Velikost souboru: 2,4 MB
Operační systém: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
Licence: freeware

 

GOM Media Player 2.1.9.3754

GOM je populární multimediální přehrávač, který obsahuje základní kodeky a přehrává formáty AVI, DAT, MPEG, WMV a ASF. GOM také dokáže přehrávat poškozené AVI soubory s tím, že zmizelé či rozbité úseky přeskočí. Nabízí rovněž standardní funkce typu podpory titulků, přehrávání internetových streamů, skiny, různé filtry a mnoho dalšího.

GOM.png

Autor: Gretech 
Velikost souboru: 5,5 MB
Operační systém: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
Licence: freeware

Zet Switch 0.1

Zet Switch je program, který umožňuje snadnou změnu nastavení síťového připojení. Zet Switch ocení zejména uživatelé notebooků, kteří se často připojují k různým sítím s rozdílným nastavením. Díky programu Zet Switch stačí pro změnu nastavení dvě klepnutí myši.

Zet.png

Autor: Zet Switch
Velikost souboru: 391 kB
Operační systém: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
Licence: freeware

Note-it 4.4.0.7

Papírky bez papíru. Note-It je oblíbený nástroj pro lepení „papírových“ upozornění na plochu monitoru. Pokud zapomínáte a nejste zvyklí prohlížet nesplněné úkoly v Outlooku, nemusíte si kolem monitoru lepit papírová upozornění. Note-It vás svojí přítomností na ploše upozorní, kdykoliv zapnete počítač.

note-it.png

Autor: Veign
Velikost souboru: 3,1 MB
Operační systém: všechna Windows
Licence: freeware

K:CMS 1.4.2

K:CMS je nový redakční a publikační systém dostupný zdarma pro nekomerční využití. Hlavní předností K:CMS je jednoduchost a snadné ovládání. Nemusíte znát HTML, abyste si dokázali vytvořit vlastní web. K:CMS udělá vše za vás. K:CMS je tak vhodný pro psaní blogu, osobního webu, internetového magazínu apod.
K-CMS.png

Autor: Štěpán Matl
Velikost souboru: 67 kB
Operační systém: všechna Windows
Licence: freeware (pro nekomerční použití)

Memostation 4.1 beta

Memostation je program, který urychlí vaše učení, jeho cílem je naučit vás co nejvíce věcí v co nejkratším čase. Na rozdíl od ostatních nástrojů, které slouží k výuce pomocí počítače je velice univerzální. Můžete se s ním učit různé věci, podle toho, co zrovna potřebujete. Právě proto si můžete na stránkách programu stáhnout databázi pro výuku jazyků stejně dobře jako biologie, ekonomie, medicíny a podobně. Můžete si samozřejmě také vytvořit databáze svoje vlastní. Postupně vám bude vznikat učící proces, který si bude program pamatovat a plánovat další učení. Program obsahuje plánování učení, podporu multimédií a další.

memostation.png

Autor: Memostation.net
Velikost souboru: 30,7 MB
Operační systém: všechna Windows
Licence: shareware

eWay-CRM

eWay-CRM je informační systém nad MS Outlook pro malé a střední firmy. Má za úkol zefektivnit řízení firem, které využívají projektový přístup. eWay-CRM eviduje obchodní klienty, dokáže je segmentovat, zná jejich minulost, historii komunikace a sdílí to vše v rámci firmy. Systém eWay-CRM je zaměřený na firmy, které poskytují služby na bázi projektů. Umožňuje vytvářet a evidovat projekty, uchovávat s nimi spojenou komunikaci (emaily, telefonáty, dokumenty), sledovat reálné náklady lidí na základě zadávání docházky a vést projektový deník.


eway.png

Autor: Ezay System s.r.o.
Velikost souboru: 61,2 MB
Operační systém: všechna Windows
Licence: shareware

MyPixelVault 1.6

Jednoduchá a mocná cesta ke správě obrázkové kolekce. Můžete přidávat k jednotlivým snímkům klíčová slova, která vylepšují pozdější výsledky vyhledávání. Tak lze snadno nalézt obrázky, na kterých jsou stejní lidé, stejná lokace, ve stejném období a podobně. V této verzi bylo vylepšeno GUI o nové a hezčí grafické prvky plus podpora Windows Vista.

mypixel.png

Autor: Aardvark Digital
Velikost souboru: 1,4 MB
Operační systém: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
Licence: freeware

FotoAlbum 6.1.0.5

Správce digitálních fotografií a obrázků. Opět jako mnoho ostatních nabízí intuitivní prostředí vhodné i pro začátečníky, zároveň poskytuje funkce pro pokročilé operace. S pomocí průvodce importem je snadné získat fotografie z fotoaparátů, skenerů, paměťových karet a ostatních zařízení. Tvoří "mnohoúrovňové" album pro lehkou organizaci archivu. Fotky si můžete prohlížet jako slideshow prezentace. Obsahuje běžné funkce jako odstranění červených očí, ořezávání, automatickou či manuální korekci barev a různé filtry (sépiový, imitace rytiny a podobně). Poradí si i s dávkovými operacemi a další.

fotoalbum.png

Autor: FotoTime Inc.
Velikost souboru: 7,6 MB
Operační systém: všechna Windows
Licence: shareware

Co by vám nemělo uniknout

Název a verzeLicenceVelikostKategorie
Backup to DVD/CD 5.1.234shareware2,9 MBUtility a ostatní
Sharp World Clock  3.2shareware4,5 MBÚpravy plochy
Miro 1.2.6open source1,0 MBMultimedia
Listové obálky  2.9.3shareware3,3 MBOsobní a domácnost
GIMP for Windows  2.4.6open source17,1 MBMultimedia
AIMP 2.11 freeware2.9 MBMultimedia
Miranda IM  0.7.8open source1,5 MBKomunikace a internet
Spyware Terminator  2.3.0freeware7,6 MBUtility a ostatní
Turistické trasy  2.12shareware92,7 MBOsobní a domácnost
Net Transport  2.64 build 422shareware3,2 MBKomunikace a internet

Diskuze (5) Další článek: Microsoft si patentoval Page Down a Page Up

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,