Kde potkáte ty nejlepší odborníky na MS technologie?

V Berlíně na letošním TechEdu! Nejprestižnější technická akce pro IT odborníky a vývojáře, kterou pořádá Microsoft , se letos koná v Berlíně a celá se odehraje během jediného týdne.

Proč na TechEd odcestovat

TechEd2009_m.jpg

TechEd je nejlepší technická konference, jakou v Evropě máme o technologiích společnosti Microsoft. Na konferenci je možné se osobně setkat s největšími odborníky v oboru a diskutovat s nimi, buď po dané přednášce, nebo přímo v některém z diskusních setkání v menších skupinách. Je proto velmi výhodné na TechEd odcestovat i s některými otevřenými problémy, se kterými se ve vašich organizacích setkáváte. Na konferenci bude 17 různých tracků. Díky tomu, že je konference v Berlíně, stává se pro větší část České republiky dosažitelná autem nebo, a to doporučujeme, vlakem.

Informace o samotné konferenci

Konference je letos, na rozdíl od minulého roku, soustředěna do jediného týdne, jak pro IT odborníky, tak pro developery (9.-13.listopadu) a předpokládané české zastoupení bude kolem 45 IT odborníků a 35 developerů. Další změnou proti loňsku je kromě místa konference, loni Barcelona, letos Berlín, také způsob registrace.
 
Slevy na registraci nejsou svázány s určitým datem, ale nově s množstvím registrovaných osob. Tedy například prvních 2000 registrovaných účastníků bude mít určitou cenu, dalších 800 účastníků bude mít jinou, o trošku vyšší, cenu – viz detailní rozpis níže. Toto je významná změna proti loňsku, kdy bylo rozdělení cen ohraničeno daty, např. do konce července byla určitá cena, poté již plná apod.
 

Registrace

Registrovat se můžete na těchto stránkách http://www.msteched.com/europe/public/registration-info.aspx
Ceny vstupného na konferenci jsou k 16.7.2009 a vyjadřuje je následující tabulka. Znamená to, že následujících 250 registrovaných bude mít cenu € 1 595, další 800 bude mít cen € 1 695, a tak dále.

Cena
Počet účastníků za tuto cenu
€ 1 895
1 000
 
€ 1 995
900
 
€ 2 095
200
 
€ 2 195
100
 

Místo konference

Berlin, Germany

TechEd/Berlin.jpg
Messe Berlin Convention Center

TechEd/Party.jpg
Večerní česko-slovenská párty v Barceloně v roce 2008

 Více fotek z dřívějších ročníků TechEdu naleznete zde.
 

Odkazy

TechEd/twitter.jpg

TechEd/flickr.jpg

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Diskuze (2) Další článek: Možnost stahovat Windows 7 RC do 20. srpna, běží upgrade program

Témata článku: , , , , , , , , , , ,