Crowdfunding | USB | Indiegogo

Jiný kabel k mobilu nepotřebujete, inCharge 6 propojí všechno se vším

Mladá švýcarská firma Rolling Square zabývající se výrobou příslušenství pro mobily nabízí na Indiegogo netradiční univerzální kabel inCharge 6. Má jen pár centimetrů na délku, je odolný a oba konce se díky magnetům propojí, takže jej můžete nosit na klíčích. To ale není hlavní tahák.

Lákadlem je skutečnost, že nemá jen dva konektory, ale rovnou pět. Na první pohled je na jednom konci velký USB-A a na druhém oboustranný USB-C. Oba ale lze povysunout a odklopit. Pak se na jedné straně objeví druhý USB-C a na té opačné pak Lightning kombinovaný s microUSB. Připojíte jej tak ke všem mobilům, tabletům a dalším chytrým zařízením. Funguje jak pro přenos dat, tak i energie.

Projekt na Indiegogo zazářil již loni, na crowdfundingovém portálu se však nadále prodává a tvůrci již utržili 1,4 milionu eur. inCharge 6 ale můžete objednat přímo na webu výrobce. K dispozici je ve třech barvách (šedá, stříbrná a zlatá) a stojí 19 dolarů. Ekonomická doprava trvající 6–15 dní je za 10 dolarů, expresní s délkou 2–7 dní je za 30 dolarů. I s dovozem tam bude kus stát přibližně 690 Kč. Český obchod Milica, který se zabývá dovozem produktů z crowdfungingu, jej momentálně nabízí jen za 449 Kč.

Diskuze (10) Další článek: Tesla Model 3 v režimu Autopilot nepochopitelně nabourala na dálnici do převráceného náklaďáku

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,