AirPods | Luxus

Ještě dražší AirPods: Luxusní varianta se zlatem vyjde na 13 500 Kč

Pokud náhodou trpíte pocitem, že vaše AirPods nevyjadřují dostatečně váš sociální status, můžete si pořídit jejich upravenou verzi, neskromně nazvanou „královská“. Stojí za ní společnost Caviar specializující se na luxusní úpravu technologií.

AirPods vylepšené od Caviar jsou dostupné ve dvou barvách - vínové a černé. To je hlavní úprava, kterou sluchátka prošla. Ještě jsou obohacena o logo vytvořené z pravého zlata, díky kterému tyto AirPods stojí 590 dolarů (13 500 korun). Pro porovnání, základní sluchátka seženete za zhruba 4000 korun.

Caviar také nabízí variantu z uhlíkového vlákna, na které ale nejsou zlatá písmena. Ta vychází dokonce na 720 dolarů (16 500 korun). Obě dvě verze jsou zatím na stránkách dostupné.

AirPods nejsou jediným zařízením od Applu, které si od Caviar můžete nechat upravit. Společnost nabízí také Apple Watch se zlatem nebo speciální iPhone XS a XR. Asi nejdražší položkou je mimořádně luxusní edice iPhonu XS s diamanty, kterou pořídíte za 22 970 dolarů (527 tisíc korun).

Nicméně pokud hodně toužíte po barevných AirPods a vyhazovat přes 10 tisíc korun se vám nechce, existují i levnější možnosti. Například společnost Colorware vám je nabarví jakoukoli barvou za 130 dolarů (2 900 korun). A nebo si můžete počkat na podzim, protože existují informace, že nová generace AirPods bude dostupná ve více barvách.

Vyznavači extrémního luxusu si pak mohou připlatit za dříve představenou úpravu sluchátek od společnosti Brikk. Ta do zlata obalila celá sluchátka včetně obalu a vyjdou díky tomu na čtvrt milionu korun.

Diskuze (3) Další článek: Je Pixel nový iPhone? Google jde cestou, kterou léta prošlapával Apple

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,