Týden Živě | Samsung | Mobilní telefon

Je to trochu ohraný vtip, ale Galaxy Note 8 je bomba telefon

  • Note 7 byl největší průšvih světa smartphonů
  • Samsung to nevzdal a vyplatilo se
  • Note 8 vypadá skvěle. Objeví se znovu nějaký problém?

Vzpomínáte na všechny ty vtipy, které lidé vymysleli na Note 7? Pár (desítek) telefonů doutnalo, ale v očích karikaturistů z něj šlehaly plameny, používali jej jako granát a tím asi nejohranějším vtipem byl ten, že je Note 7 bombastický telefon. O čerstvém Galaxy Note 8 se to dá říct také, ale už v tom původním, lichotivém slova významu.

Nebo vy na něm vidíte nějaké zásadní chyby? Zatím se zdá, že Samsung zvládnul na jedničku všechno od decentní vzpomínky na Note 7, poděkování příznivcům za věrnost, přes premiéru novinky po Note 8 samotný. Na jaře se zdálo, že Galaxy S8 znamená zásadní evoluční skok a bude těžké na něj navázat. Dnes, po pouhém půl roce, se zdá, že to Samsung důstojně zvládl.

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (13) Další článek: Facebook chce, abyste více sdíleli. Bude častěji připomínat a pochválí vás za dosažení milníků

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,