Prezentace klienta

Jak snížit energetické náklady ve své firmě? Řešením jsou nejvýkonnější servery od ZonerCloudu

Energie se prodávají za historicky nejvyšší cenu a provoz vlastních serverů i menších firemních datacenter se přestává vyplácet. Efektivní způsob, jak se mohou firmy vyhnout nárůstu nákladů, je převod alespoň části své IT infrastruktury do cloudu. Pokud s nákupem virtuálních serverů nemáte zkušenosti, poradíme vám, který si vybrat.

„Nejenom podnikatelé, ale i veřejná správa si uvědomují, že budoucnost spočívá ve flexibilní a efektivní virtualizaci. Využití cloudu např. pro účetní a podnikové systémy, sdílení a ukládání firemních dokumentů či správu e-mailů šetří nejen peníze, ale i spoustu starostí,“ říká Ing. Milan Behro, ředitel internetové divize ZONER a.s.

Server se správou, nebo bez?

VPS bez správy je typicky vhodný zejména pro účetní a podnikové systémy (Money, Pohoda, Helios) a další náročné aplikace. Na server přistupujete z libovolného zařízení současně a se svým týmem vždy pracujete s aktuálními daty.

Pokud se chcete soustředit pouze na úpravu svých webových stránek či e-shopu, využijte managed server. O jeho údržbu, aktualizaci a zabezpečení se starají profesionální administrátoři.

Možností využití virtuálních serverů je mnoho. ZonerCloud pomůže vybrat nejlepší řešení pro každého. Pokud si nevíte rady, napište nám a my vám sestavíme řešení na míru.

 Vsaďte na nejvýkonnější virtuální servery od ZonerCloudu!

V portfoliu ZonerCloudu naleznete virtuální servery s garantovanou dostupností 99,99 %. ZonerCloud sídlí v Brně, data tak neopouští hranice České republiky a díky moderní technologické infrastruktuře jsou mimořádně zabezpečena.

“Naším cílem není konkurovat cenou, ale poskytovat nejlepší výkon a maximální dostupnost služeb. Abychom měli vše ve vlastních rukou, od roku 2018 využíváme vlastní datové centrum v klasifikaci Tier III. Nejsme tak odkázání na řešení a rozhodnutí externího dodavatele a zákazníkům budeme moci i v budoucnu nabízet to nejlepší bez jakýchkoliv kompromisů!” Patrik Vaníček, produktový manažer ZonerCloudu

Objednejte si nejvýkonnější virtuální servery na trhu a přidejte se k mnoha spokojeným zákazníkům. 

 Bezpečné přihlášení do administrace přes mojeID

MojeID je bezplatná služba umožňující snadné ověření totožnosti uživatelů na internetu, podobně jako třeba občanský průkaz v offline světě. Uživatelé mojeID tak mohou používat jednotné identifikační údaje pro přihlašování k různým webovým službám. Není potřeba pokaždé zakládat nový účet a procházet opakovaně zdlouhavým procesem registrace.

MojeID v současnosti podporuje několik tisíc služeb od velkých e-shopů přes knihovny až po služby veřejné správy. Kde všude může konkrétní uživatel využít svůj účet, závisí na míře zabezpečení účtu – pouze heslem, mobilní aplikací MojeID Klíč nebo systémovým či hardwarovým bezpečnostním klíčem. Díky návodům na www.mojeid.cz není zabezpečení nic složitého.  

Heslo stačí právě pro přihlášení třeba do knihoven a e-shopů. Aby bylo možné přistupovat ke službám veřejné správy, je už nutné účet zabezpečit aplikací MojeID Klíč nebo jiným bezpečnostním klíčem, ověřit totožnost a přístup aktivovat. Potom mají uživatelé kdykoliv k dispozici bodové hodnocení řidiče, osobní list důchodového pojištění, výpis z Rejstříku trestů, eRecepty a mnoho dalších služeb. Třeba založení datové schránky se stává otázkou pár minut.

MojeID je tak bezpečné, že od státu získalo úroveň záruky „vysoká“. Plnohodnotně tak nahradí eObčanku a je možné se s ním přihlašovat i k těm nejlépe zabezpečeným službám.

MojeID provozuje CZ.NIC, správce domény .cz, s cílem zvyšovat bezpečnost a uživatelský komfort v online prostředí. Držitelům více doménových jmen přináší mojeID také výhodu v podobě možnosti spravovat všechny domény z jednoho místa – Doménového prohlížeče.

Další článek: „Vodní baterie“ budou napájet 135 000 domácností v San Diegu. Technologii známe z Dlouhých strání

Témata článku: , ,