Jak nainstalovat Pinball z Windows 95 do Windows 98?

Oblíbený Pinball z Plus! balíku k Windows 95 samozřejmě funguje i ve Windows 98, nicméně jeho instalace vyžaduje dále popsaný trik.
Součástí balíku Plus! z Windows 95 je hra Pinball; tu zde hodnotit nebudeme, ale faktem je, že pro řadu uživatelů to je jedna z častých metod trávení času před obrazovkou. Pinball "98" není a přímočaré pokusy o instalaci selhávají, protože Plus! 95 se do Windows 98 instalovat nedá. Jak si pomoci?

Zkopírujte soubor pinball.inf z instalačního CD-ROM Windows 98 (pozor! skutečně se jedná o tento soubor z disku Windows 98, nikoli Windows 95!) kamkoli na váš pevný disk. Do mechaniky nyní vložte CD-ROM Plus! pro Windows 95 - to byl důvod předchozího kopírování, pokud byste náhodou měli dvě mechaniky CD-ROM, což nemáte, tak byste to mohli provést i bez kopírování.

Nalezněte soubor pinball.inf, který jste právě zkopírovali, klepněte na něj pravým tlačítkem myši a zvolte Nainstalovat.. Objeví se dialog vyzývající k nalezení adresáře se souborem Pinball.exe; zadejte příslušný adresář s tímto souborem na disku Windows 95 Plus!.

Instalace proběhne a můžete si k potěšení vašeho zaměstnavatele či rodiny opět začít hrát.

Váš názor Další článek: Dočkáme se dlouho očekávané HiFD?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,