J. River Media Jukebox v novém kabátě

Podobně jako MusicMatch Jukebox příchází i Media Jukebox s několika novinkami a vylepšeními.
Společnost J. River, která dosti dlouhou dobu dělá do digitálního audia a tvoří vlastní program Media Jukebox, přichází s novou verzí 3.0. Media Jukebox jako takový patří do celého kompletu J. River's Music Exchange technology, který tato společnost distribuuje. Nová verze Media Jukebox přehrává nově rozšířený formát WMA (podpora Windows Media Playeru), formáty Real Media, MP3, QuickTime, Audible, Liquid Audio a další.Celkově Media Jukebox podporuje přes 20 digitálních audio formátů.

Novinkou u nového Media Jukeboxu je také tzv. „Buy Button“, což je funkce, díky které můžete přímo z Media Jukeboxu objednat MP3 nahrávky u několika vybraných internetových prodejců. Podobně je na tom funkce „Buy CD“, díky které můžete objednat hudební CD přímo z programu. Nově se také v Media Jukeboxu objevily utilitky jako podpora internetového rádia, nahrávání přes zabezpečené spojení, vypalování CD, vícejazyčná podpora, podpora kapesních počítačů atd. Jak to tak vypadá, tak tato poslední verze je jednou z nejzdařilejších, které kdy byly vypuštěny. Media Jukebox spolupracuje se všemi MP3 přehrávači, které běží na platformě Windows 9x/NT. Je zdarma ke stažení jako freeware. Samotná společnost J.River má nyní více jak 2 000 000 uživatelů ve více jak 50ti zemích světa. Novinkou této společnosti je technologie Digital Rights Management technology, který je především určena pro společnosti distribuující a tvořící umělecká díla v digitální podobě (audio, video). Tento ochranný systém se snaží velmi efektivním způsobem zabránit nelegálním kopiím, které se hojně šíří. Licenční politika je u těchto nahrávek řešena jednodušeji s větším efektem účinnosti.

Pokud jste již používali předchozí verze Media Jukeboxu, pak vám tuto novou verzi jen doporučuji, protože bezpochyby dosahuje kvalit jako například MusicMatch Jukebox a další.

Váš názor Další článek: Týden s Internetem v Moravské Třebové

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,