iPad 2: velký uživatelský test

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 197

Názory k článku

21. 02. 2012 11:36

Hulan ma problem nastavit kodovani cestiny titulku?Tomu neverim, takova LAMA

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
04. 01. 2012 15:45

Zdravím všechny. Neznám pana Hulána a ani nechci, právě po tom co tady vyšlo za recenzi, která se mi zdá tak neobjektivní.
Na začátek bych zmínil, že k práci (administrace vlastního webu, emailová korespondence, grafika apod.) používám notebook, na který jsem z praktického hlediska velmi rychle přešel ze stolního pc, které bylo hardwarově silné včetně 24" LCD monitoru s velmi kvalitním panelem PVA. Ten mi teď leží nečinně, neboť je pasivní, nedá se přemísťovat (máte svoji oblíbené místo v bytě, pohovku, stůl v kuchyni), přes veškerou snahu je hlučný apod. Stejně tak XBOX 360 Kinect se bude využívat stále méně, ale já si rád na velké obrazovce Aliens, které vyjdou v březnu zahraji.
Nyní máme doma dva iPAD2, resp. je přinesl Ježíšek mým dcerám. Jelikož jejich přáním byly notebooky, na kterých mi seděli doma velmi často, byl jsem zvědavý jak se vyrovnají se změnou. Řeknu vám, že jsem nemohl udělat líp. V podstatě jsem dospěl k závěru, že iPad je rovnoceným konkurentem notebooku, alespon v domácím prostředí ale v mnohém ho i převyšuje.
Jeho přednosti: mobilita - váha 600g, placka o síle 9mm, neskutečně ostrý a jasný display, výdrž 9-10hod, žádné přehřívání nebo přebytečné kabely, chlazení zde zastává kovová spodní část krytu, rychlost otevření aplikací je okamžitá, stejně tak i spuštění OS z režimu spánku, ovládání aplikací prstem nebo tužkou, což je dost zábava, iPad vás posune prostě dál. Fotky a videa z přední kamery v 720p rozlišení, které iPad umí, ale to nebude nejspíš potřeba zmiňovat, beru to jako standart.
Aplikace:
s využitím gyroskopu jsou něco, s čím bych se asi nikdy nesetkal nebýt iPadu. Star Walk, Labyrinth HD, nespočet logických a výukových her. Grafický kreslící program Sketch Up od Autodesk, s takovým množstvím funkcí a za směšnou cenu.
Směr technologií a výrobcůje podle mě jasný: zmenšovat, zrychlovat, vydržet co nejdéle a umět zastat co nejvíc ve vysokém standartu a v neposlední řadě vydělávat, což se Applu musí dařit.
Přes iTunes jsem pořídil stovky skvělých aplikací nejen zdarma, ale i nakoupil, protože jsou tak levné, že se tomu nedalo odolat.
Tak, že se dnes zase těším, až dodělám veškerou práci na noťasu a večer si pohodlně sednu do pohovky s tajně půjčeným iPADem a nechám se příjemně naladit.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
30. 12. 2011 03:53

Nejsem si jistý jestli mu to půjčili na testovaní a nebo mu rovnou řekli ať o tom napíše celou špínu..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
22. 05. 2011 00:18

Idealny tablet podla autora by mal byt asi nasledovny: Vykon rovnaky alebo vyssi ako desktop, musi sa k nemu dratom dat pripojit aspon 5 zariadeni ale musi si zachovat 100% mobilitu, musi mat plnohodnotnu mechanicku klavesnicu, nesmie byt od Applu, musi mat command line, musi vazit menej ako kalkulacka ale zaroven sa na nom musi dat strihat video a vydrz na baterku nesmie byt kratsia ako na jeho 2,8kg notase, obrazovka musi byt aspon 15'' a musia sa vojst do vacku na nohaviciach.
Ocakavam od vas nazory. Ktory tablet vazi menej, vydrzi dlhsie, ma pasivne chladenie a zaroven sa na nom daju citat knizky, pocuvat hudba, pozerat videa a hrat sa na nom?
Jedna vec mi ale chyba na iPade - GPS.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
21. 05. 2011 23:32

Kto sleduje uz dlhe roky hulana, vie ze ked hulan do niecoho rype je to dokonale.A to mu prave vadi a ma z toho komplex menejcennosti.Ked je nieco dobre tak pan hulan nevie co s tym a tak to zacne napadat.to je na psychiatra pan hulan Apple je genialne, cim dalej sa to potvrdzuje. apple totiz robi to co chce pouzivatel a co najjednoduchsou cestou. Tablety su budcnost. ak vam chyba klavesnica hardwerova ziadny problem-http://solidlineproducts.com/ipad/rightshift-for-the-i... ... Apple si isiel v klude svojou cestou, a zrazu vsetci zacali vyrabat tablety Zas musel niekto na nieco prist a ....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
21. 05. 2011 19:35

Jedna vec tu asi nebola spomenutá - hudobné aplikácie od Korg:
http://korg.com/Products.aspx... Viem že to asi veľa ľudí nebude zaujímať, ale toto na inej platforme nemá alternatívu.PS: Nemám nič od Apple.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
20. 05. 2011 21:53

Nerozumím tomu, jak může zive.cz uveřejnit recenzi na produkt od člověka, který ani nepochopil, k čemu je produkt určen. Připadá mi to, jaky by dostal recenzovat fotbalový míč a on psal, že s ním nelze natírat plot.Asi 20x jsem si musel přečíst, že iPad není vhodný na práci. To vskutku ne, když je to zařízení pro zábavu.Chápu tyto upachtěné lidi typu Hulána, kteří musí od rána do večera makat a pinožit se, aby si vydělali na obživu a tedy nikdy nemohou pochopit zařízení pro zábavu. Ti chytřejší pracují jen hodinu dvě denně, vydělají za den více než Hulán za měsíc a pak mají pochopitelně čas na zábavu a kupují si zařízení na rozptýlení a ne na práci.Tak, jak mám doma iPad, tak mám doma i kulečník a nikdy by mě nenapadlo kulečníku vyčítat, že neumí flash nebo exchange Radku Huláne, je to stejné jako s tvým webem. Na ten také nikdo nechodí proto, aby se něco dozvěděl nebo dostal relevantní IT informace, ale proto, aby se pobavil a zasmál a zkonstatoval, že lidská blbost je bezmezná.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
20. 05. 2011 17:00

Dovolím si trochu oporovat tvrzení ,že iPad potažmo iPad2 je k práci téměř nepoužitelný. Pro vzálené řízení PC pužívám placenou aplikaci CloudConnect, není to jen stupidní vzdálené RDP ,ale komplet práce se souborovým systémem a stahování/prohlížení souborů a práce se sítí přímo v uživatelském prostředí iOS a optimalizové v touch rozhraní . Tím jsem byl absolutně nadšený !! také bezkonkurenční je aplikace pro VmWare , která byla již na ŽIVĚ představena. Více toho pro práci nepotřebuji a nejsem si jist ,zda-li mi to dokáže poskytnout Android 3.0 aktuálně.souhlasím , že pro práci redaktora ,to asi uplně nebude ideální pracovní nástroj pro cesty.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
20. 05. 2011 16:25

Uvodem, myslim si ze recenze je neobjektivni. kdo RH zna, tak nic jineho ani cekat nemohl. iTunes pouzivam par let a ve srovnani s napr. obdobnou Aplikaci Kies od Samsungu jsou iTunes bezproblemove, takze instalace do virtualu mi prijde spis jako vtip. Dalsi vec jsou hry. Rozhodne nesouhlasim ze neexistuji "poradne hry". Co GTA China town, Reckless racing, Asphalt6,Fifa 2011??? Navic vetsina se da koupit za obligatnich 0,79€. Prohlizeni webu je pohodlne a stranky se nacitaji opravdu velmi rychle. Celkove je rychlost a mobilnost to co se mi na ipadu 2 libi nejvic. Zadne kabely, zadne bootovani. Ano, nema multitasking v pravem slova smyslu. Ale uzivatelsky naprosto komfortni. Po par tydnech pouzivani ipadu se muj telefon dostava do role: volani,sms, foursquare. Vse ostatni delam radsi na ipadu. Jsem zvedav jak na tom budou tablety s androidem. Pul roku mam Samsung galaxy S a doted me moc android o sve rychlosti a hlavne spolehlivosti nepresvedcil. Myslim si ze platforma tabletu ma rozhodne budoucnost a ted a v nejlblizsich par mesicich ipad 2 nema a nebude mit relanou konkurenci.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
20. 05. 2011 16:22

Klasická recenze Radka Hulána. Je to prostě jakoby pro svoji práci potřeboval vrtulník, ale koupil si loď a pak následně kritizoval loď, že neumí létat.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
20. 05. 2011 16:12

Jsem zděšen. Opravdu. Vlastním již rok první typ Ipadu a je to mé první Apple zařízení. Za ten rok se mi to zařízení zalíbilo tak, že uvažuji o výměně za 2. Já opravdu nevím co ten pán který to psal měl v ruce a proč napsal takové žvásty, ale toto je opravdu neadekvátní recenze zařízení typu Ipad. Já žádným způsobem nechci vychvalovat Ipad jako dokonalé a bezchybné zařízení, protože to není pravda. Ale toto? Prakticky z toho vyplynulo, že se jedná o úplně nepoužitelnou věc, která není vůbec k ničemu. Zkrátka a dobře je to Apple. To je úplně něco jiného. Člověk to musí tak brát a i tak by měl psát recenzi. A ne se hned na začátku rozhodnout, že na tom prostě neběží "widle" a tak to není k ničemu. Mám doma i tablet s Windows 7 a můžu proto porovnávat. A věřte mi, že Ipad vítězí na plné čáře ... A psát lži typu ... je to na malé surfování, velké hry nejsou, display je nepříjemný, číst se nedá, 5 hodin výdrže ... hele já nevím, ale takováhle snůžka hloupostí na web typu živě.cz prostě nepatří. Sorry, ale tohle je i na mne moc.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
20. 05. 2011 16:11

Tak jen momentálně nevím jetli zive.cz myslelo tuto recenzi jako joke nebo jako seriozní článek protože ve skoro stejných podobách se oběvuje na vice místech na netu viz autorův blog ... Víc není k tomu co dodávat a píši jak správná ovečka z iPadu

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
20. 05. 2011 12:29

iPad 2 mám a je to můj první Aplle. Určitě to není kompletní náhrada za notebook a PC. Toto jsem od něj ani nečekal, že si na něm kvalitně upravím fotky, nebo napíšu diplomku. iPad má kouzlo v tom, že je spíše oddechový nástroj, který si vezmete do postele, sednete si s ním na gauč, zahradu, do kavárny. Nejste s ním nuceni dlouho sedět na jednom místě, starat se o kabely a to jsem já potřeboval.
Můj názor je, že pro lidi, kteří jen surfují na internetu, sem tam napíšou nějaký email, kouknou na film a rádi si zahrají nenáročné hry, tak pro ty by to mohla být náhrada za PC, nebo notebook.
Jinak já jsem s iPadem velice spokojen a splňuje to co jsem očekával. Není to pracovní nástroj.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
20. 05. 2011 11:49
20. 05. 2011 06:56

Klidne RH muze mit na iPad takovyto nazor, v tom neni zadnej problem. Jenom si pockam, jestli ma tento nazor konzistentni na tablety obecne. Zatim to vypada, ze iPadu vycita samotny fakt, ze dane zarizeni je tablet a tablety "jsou nepouzitelne".Uvidime co se stane, kdyz bude recenzovat jiny tablet. Rad si porovnam vlastnosti, ktere se mu na iPadu nelibily, jak dopadnou na jinem tabletu ... to potom bude zajimavy vysledek...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 23:03

Mne sa to páčilo. Cele. Dakujem. A ovečky spať do stáda ;- )
Transformer a za rok si do toho natrepem win 8, zatiaľ bude stačiť android a ubuntu (neviem či sa to da ale snad ano)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
19. 05. 2011 22:28

Jo super, Hulán se zas vyznamenal! To je, jakoby mi půjčili na testování bagr nebo traktor a já udělal recenzi. "Zetor 2: Velký uživatelský test"

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
19. 05. 2011 21:15

tak ja jsem to obesel pres jailbreaknuti, resp soubory Office si jednoduse muzete synchronizovat tak ze si zalozite emailovy ucet a dokumenty nahazite na nej . . a jakztakz jste to obesli, dale je to o tom ze iTunes jako program, je neuveritelny paskvil, lidi s atomovymi netbooky, ci starsimi konfiguracemi maji co rikat ! jak jste vyresily to prehravani souboru, kterou vec z Cydie stahnout abyste meli mass storage a videa a hudbu pretahovat ze vsech moznych pc, co jsou vsude kolem, jinak je to takova blbinka, na praci se to vyslovene nehodi, fotky na tom upravovat je skoro nemozne, resp je to k nicemu, profesionalovi se to nehodi . .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
19. 05. 2011 19:10

Proč tady téměř každej, kdo má Maca a Safari vždycky v příspěvku chyby a píše bez diakritiky?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (9)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 18:46

Ja to ani necet, staci si precist autora a jdu hned na diskuze, on totiz autor je mimon zamrzlej v minulim tisicileti a proto nema smysl cist cokoliv co napise o IT je dost pozdu, davno kdy lidi parili na konzolich on vykrikoval jak PC je lepsi a vzdy bude, pak, po peti letech zakoupoil konzoli a PC je uz jen na praci atd....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
19. 05. 2011 18:43

sory ale ked tento robi recenziu na iPad ... to uz ja mozem robit recenziu na atomove reaktory .... niako som to samozrejme necital iba zbezne bodovo a hned som vedel oco ide ... no kto si podla tohoto spravi nazor tak je magor ... sorry ale "to ze niekto nieco nevie neznamena ze sa to neda"RH ked si nechcel kupovat aplikacie (co je inac celkovo zakladna myslienka appstore uz peknych par rokov) tak si si mal vybrat pri vytvoreni uctu ze platobna karta "NONE" - nezobralo by ti to dve eura (co samozrejme je trosku inac ako pises) a free aplikacie by si bez problemov stahovaledit:
este ma dost zarazila hned na zaciatku tato veta "iPad 2 je neproduktivní zařízení, a to je na něm poutavé!" - toto je abosilutne zavadzanie ... pred rokmy som prestal citat IT NEWS vidim ze zive sa blizi ktomu istemu skodapre hudobnych producentov:
odporucam aj pre amaterskych vyborne aplikacie typu MPC AKAI samozrejme GB .... zasnem ake produktivne a kreativne veci sa daju na tom robit ... osobne som nasiel stratne za niakych 30 Euro v apps mam znova MPC

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 17:57

Hulán je sice zaujatý MS fanda, ale na druhou stranu, půlka recenze je pravdivá a pokud by měl tablet jiné značky (než Apple) stejné nedostatky, tak by mu to bylo dost vyčítáno. Ta synchronizace s PC a vůbec nemožnost si tam nahrát co chci je dost otravná. Ale opravdu se mi líbí to závěrečné přirovnání k autům. iPad je skvělý doma na pohovku na hry a internet, jinak má člověk buďto počítač nebo smartphone, který je zase pořád po ruce. Nicméně to je asi nemoc společná všem tabletům.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 17:32

A já sem měl živě.cz za seriózní web...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
19. 05. 2011 16:29

Pro tohle zařízení (které se mi dost líbí) vidím využití jen v posteli. Za stolem si radši vždy pustím PC a v terénu notebook nebo mobil, na čtení Kindle. Je to prostě jen pěkná hračka bez užitku. Jak se znám, tak si ji dřív nebo později koupím, ale bude ležet nevyužitá. Ale co nadělám, když se mi tyto blbinky tak líbí?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
19. 05. 2011 16:20

Fíha tedy to že jste "otiskli" Hulánovy kecy že netbook toto a netbook toto či netbook toto skoro jako svou recenzi jste u mně klesli tak nízko jak ještě snad nikdo.. tohle není rozhodně recenze ale jednoduché plivaní na něco co stále nemám řádnou konkurenci...aspon víme zač živěcz v některých ohledech stojí... hulán je ten poslední omezenec od kterého bych něco otiskl..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (8)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 15:53

Už dlouho zjišťuji,že tento člověk má v mnoho věcech stejný názor jako já
Stále totiž nevidím využití pro tuto hračku,která mi přijde absolutně nadbytečná a nezměnil jsem svůj názor ani po 9 měsících užívání iPadu...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (6)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 15:42

hej Radku a proc si nekoupis Moto XOOM ? to je 100X lepsi nez iPad, uzivatelskou architekturou to az napadne pripomina Win 6.1 (,,trochu") pracovat na tom je pohode a zadne jablecne gestapo ti nezakazuje u toho mass storage, resp nenarizuje ze nesmis pouzivat svoje kvalitni sluchatka (a jen jakesi bile nahrazky, stojici v app storu 500 Kc !)
vsecky formaty tam jdou uplne bez problemu prehrat, prohlizet, parada . . !
(tenhle uz ma Honeycomb, neni na tom tak jako Flyer ci Galaxytab)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 15:15

Jednou slavnej, vždycky slavnej.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
19. 05. 2011 14:00

Koukám, hele, na živě dělají recenzi na Ipad... Fajn, začtu se, koukám, autor má rád Microsoft, stále mi neblesklo, ale jak jsem viděl slovo "prokrastinace", v momentě mi v hlavě bliklo "Hulááán",... nevěřícně kouknu nahoru, a jo, je to on Jsem zvědav, co tam všecko napíše, ještě to totiž nemám celé přečtené

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
19. 05. 2011 13:36

Radek Hulán píše recenzi na apple produkt? No to mi bylo jasné, že bude v diskuzích nablito :D Ale byly tu i lepší flejmy, dneska jsem se moc nezasmál :(

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
19. 05. 2011 13:11

strasny smieach ale strasny .. do krvi sa bit a nadavat ked niekto napise nieco negativne na moj system / vyrobok .. wake up boysna windows sa toho nakydalo , na notebooky tej a tej znacky sa nakydalo, na vsetko sa kyda ..ale len vy chodite na fora urputne obhajovat to svoje ... a potom sa cudujete preco vas kopa ludi odsudzuje a robi si z vas srandu ..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 11:46

Po přečtení této recenze a reakcí na ní, musím SMEKNOUT KLOBOUK před Applem a jeho marketingovou strategií, která z Applu dokázala udělat modlu, jejíž výrobky se nekriticky uctívají.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (9)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 11:38

Moj iPad malo v rukach uz vela ludi, od ludi ktori sa zivia pracou s PC a podobnymi zariadeniami az po ludi co sa tesia, ked dokazu pocitac zapnut a vypnut a Hulan je jediny, kto mal problem najst tlacidlo na nainstalovanie na AppStore. Asi poznam privela hyperinteligentnych ludi...Dalsia moznost je, ze Hulanovi nestaci jeho IQ 150 na zaklady prace s elektronikou ("Preboha, ktorym tlacidlom sa zapina mikrovlnka? Tolko tlacidiel a vsetky su biele, rovnako ako mikrovlnka...") alebo zase raz zavadza. Ale to samozrejme nemoze byt, vsak je to jedina objektivna rezencia na webe

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 11:38

Ohledně diakritiky - stačí podržet třeba klávesu r a hned vám nad tím naskočí meníčko s možnostmi. Žádné přepínání klávesnice jak píšete.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 11:34

Zajímavý názor. Je vidět, že každý máme jiné potřeby.Sent from my tablet ;)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
19. 05. 2011 11:27

dúfam len, ze nám redakcia Živě už v dohľadnej dobe nebude servírovať žiadne podobne klenoty z dielne R.H...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
19. 05. 2011 11:07

Ja se ti divim, Radku, ze se ti chce rikat pravdu do oci vsem temhle zabednenym picmulinkum ze Zive, jak jim sam rikas. Vzdyt vis, ze to nema cenu, nikdo z nich nechape skutecne profesionalni potreby, kazdy jen smudla ty svoje internety, smesne dokumenty a dokonce hraji jry, kam se hrabou na Zaklinace 2 na XBoxu, vid? Jsou to debilci a dle meho ztracis zbytecne milisekundy sveho drahoceneho profesionalniho zivota, kdyz jim takhle otevrene rikas pravdu. Navic uz jsi ten clanek vydaval natrikrat na svem superblogu, vim, ze kolem toho bylo hodne halo, hlavne tvuj Twitter ucet toho byl doslova plny a taky jsi na ten clanek odkazoval v kazde diskuzi, kolikrat s iPadem ani nesouvisela. Jsi borec. Verim, ze i nejake ty reakce nakonec byly, i kdyz na ty dalsi dva clanky uz mensi, ale tak aspon bude flejmik tady na picmulinkovskem webiku, vid? Nakonec se stejne budes smat, protoze vsichni budou jak strhani klikat na adSense na tvem superblogu a hlavne se potvrdi, ze jsi nejvyznamnejsi IT publicista v CZ.
Smekam, tak jak to delas ty, na to tady nikdo nema, to proste nikoho ani nenapadne aby takhle delal, jsi jednicka!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (4)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 10:55

konečně trochu neutrální recenze a ne jen trpaný chvalozpěv od "militantních" jablíčkářů. Předpokládám, že autor ted bude muset chodit kanály, protože bude v jejich ohrožení. Tak jako si kdokoli normální přečte recenzi čehokoli jiného, kde jsou klady a zápory, tak jablíčkářům se prostě nesmí nic kritizovat. článke je hezký, vyvážený a pravdivý. mě se líbí.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (12)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 10:50

Tento "článek" jsem nedávno četl na Hulánově "blogu" a popravdě, neexistuje snad víc neobjetivní "recenze" na iPad jako je tato. Myslím že o něčem takovém by měl psát člověk, který je nad věcí a né člověk, který je naprosto vysazen proti Applu.
Tohle mě hodně rozhodil a do budoucna odmítám číst takový bláboly! Autor je blb, pardon.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
19. 05. 2011 09:55

úpřímně si myslím, že autor článku je blb. špatná synchronizace ? - ipad si synchronizuje téměř všechno a bez problémů umí sesynchronizovat i vybrané soubory.ipad nemá multitasking - má, stačí 2* kliknout tlačítkemipad má pouze 20 ikon - tak zaprvé iPad má 20+5 ikon, zadruhé, ipad má od prvního spuštění 2 plochy a další lze přidat v iTunes a zatřetí ikony lze shlukovat do složek.nemůžete nikomu půjčit [...] uložené citlivé informacec [...]může vidět a zneužít - nesmysl. iPad má funkci zamknutí, kde se dá zablokovat přístup k jednotlivým aplikacímšpatné nahrávání souborů do ipadu ? - autor asi v životě neslyšel o dropboxuČtení e-mailů je poměrně dobré, pokud máte veškeré e-maily v jedné složce (což typicky nemáte) - nechápu smysl, v aplikaci pro emaily je vlevo stejný sloupec se složkami jako v kterymkoliv jinym klientu výdrž 10 hodin ? - zjevně ještě neobjevil snížení jasu displayepři čtení řeže do očí? -||-čtení knih s animovanym otáčenim ? - 99,9999999999% toho co na ipadu kdy budete číst bude pdf a tam se nic neanimuje.atd.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (55)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
19. 05. 2011 09:49

Příště by mohl dělat recenzi někdo z Prahy. Nebo aspoň někdo kdo pochopil k čemu je tablet. Tolik stížností na to, že to není Netbook. Čekal bych že IT profesionál chápe tenhle rozdíl.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 09:37

Kde je hra Real Racing 2 ??? proc jsi ji neotestoval

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 09:27

,,Při připojení k USB portu v počítači se iPad navíc nenabíjí, jeho proudový odběr je vyšší než povolují specifikace.,,
Staci aplikace -,,asus ai charger,, a funguje jak ma.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 09:15

Cekal jsem, zdali z Hulana vypadne to jeho "emočně líbivá prokrastinace" a DOCKAL JSEM SE!ROFL

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (8)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
19. 05. 2011 09:13

chybí tu garageband ... pro mě zásadní věc hned po surfování

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
19. 05. 2011 09:11

pěkný test, plánujete něco podobného také o ASUS Transformeru?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
19. 05. 2011 09:08

Divím se, že nepoužil jeho tak oblíbené označení pro iPad "placka"...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor