IOL nabízí slevu až 40 %

Výhodná nabídka IOL a Software602 pro připojení k Internetu znamená buď software nebo Internet zadarmo a to ještě s příplatkem.
V době, kdy je běžně připojení k Internetu zadarmo, musí peníze vyžadující poskytovatelé vymýšlet nové metody, jak přitáhnout nové zákazníky. Jednak musí nabízet lepší služby pro své platící uživatele než pouhou možnost se připojit, jednak také musí přicházet se zajímavými nabídkami. Na jednoduchou otázku – co je lepší než zadarmo? je jednoduchá odpověď – když vám za to někdo platí. K tomu, aby vám Internet OnLine platil za připojení k Internetu, nemá daleko aktuální nabídka, kdy spolu s připojením dostanete i program Software602 LAN Suite pro připojení firemní sítě k Internetu.

Samotný LAN Suite se prodává za 5000 Kč a obsahuje: Proxy Server, Firewall, POP3/SMTP server, síťový fax a dálkovou správu toho všeho přes běžný prohlížeč. V jednom balení tedy najdete všechny podstatné komponenty pro rozumné připojení firemní sítě k Internetu. Bližší informace najdete u Software602. Teď ale k tomu zajímavému – spolu s devítiměsíčním připojením k Internet Online přes službu STANDARD to stojí 4816 Kč, to máte 200 korun dolů z ceny programu a ještě máte připojení k Internetu. Ve spojení s službou IOL ISDN je cena s LAN Suite za roční připojení 6622 Kč, proti oficiálnímu ceníku za roční připojení to je o 4257 Kč méně než u ceny bez LAN Suite. Měsíční paušál je přitom u Standardu (po 9 měsíců) a ISDN (po jeden rok) stanoven na příznačných 602 Kč. Po tomto období se uživateli automaticky změní tarifní program na příslušný běžný tarif. (Přehled cen najdete v ceníku IOL)

Ještě tedy nejsme v situaci, že by vám IOL platil za připojení k Internetu, přesto je výhodnější v případě, že si chcete koupit LAN Suite od šestsetdvojky, si ji vzít od Internetu Online a připojení někomu věnovat. Je to levnější než samotná krabice a ještě někomu uděláte radost. Pokud se chcete připojit k Internetu OnLine přes ISDN, berte to taky a LAN Suite si můžete dát třeba na poličku, využít ji nemusíte a přesto vás to přijde levněji o čtyři tisíce. Při připojení přes Internet OnLine STANDARD je cena s LAN Suite o chloupek vyšší, získáte ale slušný program za nízkou cenu.

Kdo má z nějakých důvodů pocit, že není tak bohatý, aby se mohl připojovat zadarmo k VOL, má tedy s touto nabídkou IOL důvod k přemýšlení.

Diskuze (1) Další článek: cvbcxvbcvb

Témata článku: , , , , , , ,