Invex 2005: Navštivte stánky Computer Press

Hlavní stánek

Pokud se chystáte navštívit letošní Invex, dovolujeme si vás pozvat k návštěvě stánků společnosti Computer Press. Hlavní stánek naleznete v pavilonu V s číslem 60. Je společným pro všechny časopisy a knihy. Některé zde pak můžete zdarma dostat nebo koupit. Zdarma také každý dostane načepováno Starobrno a nebo Kofolu.

 

Hlavní stánek společnosti Computer Press

Mobility Hall

Příznivci mobilních komunikací jsou srdečně zváni na návštěvu Mobility Hall v pavilonu B. Najdete zde výstavu všech mobilních telefonů na českém trhu, můžete zde získat předplatné Mobilit a také Katalog mobilů podzim 2005.



Všechny mobily na jednom místě

Show Doupě

Nejvíce randálu je jako tradičně v pavilonu C, který je určen pro hry. Najdete zde také stánek Doupě, kde si můžete zahrát hry a soutěže, koupit si předplatné Doupěte a získat aktuální i starší čísla časopisu.

 

Pavilonem C se kvůli obrovskému zájmu o hry nedá skoro projít

Výstava Zvětšený svět DIGIfoto

V pavilonu A2 najdete na stánku 26 zajímavou výstavu digitálních fotografií. Můžete zde získat i předplatné DIGIfoto a samozřejmě aktuální i starší čísla.

 

Poklidná atmosféra výstavy fotografií

Výstava historie počítačů

Časopis Computer ve spolupráci s Technickým muzeem pořádají v pavilonu E1 na stánku č. 3 velmi zajímavou výstavu historie počítačů. Najdete zde velmi cenné technické kousky, na které si pamatuje už málokdo (resp. měl možnost s nimi pracovat), ale i notoricky známé osmibitové počítače, první počítače IBM PC a řadu dalších exponátů. I zde si můžete pořídit předplatné, tentokrát časopisu Computer, pořídit si aktuální číslo a nebo zdarma získat čísla starší.

 

Některé exponáty ani počítače moc nepřipomínají * IQ 151...co dodat?

Diskuze (7) Další článek: Invex 2005: Na Invexu se měří rychlost

Témata článku: , , , , , ,