Internetový návod na Štědrý den [video]

Rok se s rokem sešel a jsou tu opět Vánoce. Dnes slavíme štědrý den, je tedy třeba chytit kapra, pokácet strom, zabalit dárky a zapálit alespoň jednu prskavku. Internet vám ukáže jak.

Je to k nevíře, ale po roce je tu opět Štědrý den. Abyste si jej nepokazili, je třeba se na něj zavčas důkladně připravit a nastudovat si jeho zvyklosti. Dnešní článek tedy považujte za jakousi virtuální krabičku poslední záchrany, kde vám odhalíme vše, co vás dnes čeká.

Sbírka deseti zásadních „návodů“ obsahuje vtipná, ale i užitečná videa. Bavte se a mějte krásné Vánoce!

1. Zlaté prasátko

První problém nastává už brzy ráno, lidová tradice totiž praví, že pokud dodržíte přísný půst až do štědrovečerní večeře, uvidíte zlaté prasátko. My vám hromadu prasat ukážeme už nyní, k obědu si tedy klidně usmažte vepřový řízek.

Britská farma používá elektronický dávkovací systém pro prasata s obojky. Funguje to podobně jako turniket na čipovou kartu třeba u vás v práci, nebo v každém lyžařském areálu. Jakmile se prasata přiblíží k výdejnímu automatu, ten je identifikuje a nasype jim přesnou dávku krmiva. Prasata jsou nicméně velmi inteligentní a naučila se, že když si obojky svlečou, nebo navzájem vymění, výdejní automat snadno ošálí.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,