Internetová konference EISF ukázala perspektivy

První ročník konference Enterprise Internet Strategy Forum 1998 proběhl ve dnech 10.-11. Února....
První ročník konference Enterprise Internet Strategy Forum 1998 proběhl ve dnech 10.-11. Února. Byla uspořádána ve spojení s předními firmami, které se zabývají využitím informačních technologií – Compaq, Microsoft, PVT, SAP ČR, ale také s jedním z nejdynamičtějších českých podniků Škoda AUTO Mladá Boleslav.

Význam Internetu i samotné konference EISF podpořil (konečně) i pozměněný postoj české vlády k informačním technologiím. EISF se totiž nejen zúčastnil ministr průmyslu a obchodu Karel Kühnl. Toto je jedna z prvních vlaštovek zájmu České vlády o nejnovější technologie a jejich využití pro ekonomický růst.

Konference měla osvětlit manažerům a podnikatelům, k čemu jim vlastně Internet při obchodování je – především rychlé získávání nových informací a jednodušší pronikání na globální trhy. Záměrem konference EISF '98 totiž bylo, aby si manažeři uvědomili, že pro podnikání v ČR není účelem bezhlavý prodej (a nákup) nových produktů a technologií, ale nalezení té pravé cesty, jak je pro toto podnikání využít. Pakliže si manažeři velkých podniků a podnikatelé samotní toto poznání odnesli, byl účel konference EISF '98, na kterém zazněla řada postřehů, a kde proběhla výměna řady myšlenek, splněn.

Váš názor Další článek: Novell se přiklání k TCP/IP

Témata článku: , , , , ,