Internet sobě: Pomozte nám učinit český Internet lepším a větším!

Spouštíme akci mimořádného rozsahu a významu. Pomozte nám podrobně zmapovat český Internet a učinit na něm podnikání příjemnějším a přehlednějším!
Česká vláda i další státní instituce se zatím staví k Internetu spíše odmítavě. Mezi čelnými představiteli státu jsou dokonce známí odpůrci Internetu; role Internetu jako prostředí pro lepší život, pro lepší práci i zábavu je často bagatelizována. Internet je vykreslován jako prostředí, které využívají převážně nezodpovědní studenti, které je výborným prostředím pro páchání kriminality.

Počet uživatelů Internetu je dramaticky podceňován. V důsledku toho český stát Internet takřka nepodporuje a tím dále zvyšuje zaostávání naší země za vyspělými státy EU a USA, kde je naopak v poslední době podpora Internetu ze strany státu téměř povinným příkazem doby.

Přesvědčte ostatní, že ...
Chceme ukázat, že Internet je dnes i u nás prostředím pro osobní rozvoj člověka, pro kreativní zábavu, pro práci, pro obchodování a podnikání. Kde ale chybějí konkrétní data a čísla, se těžko argumentuje. Zúčastněte se s námi průzkumu, který by měl pravdivě vykreslit prostředí českého Internetu a jeho výsledky by měly pomoci naší argumentaci. Statistické výsledky průzkumu budou medializovány v předních médiích (televize, deníky, časopisy) a budou k dispozici prostřednictvím významných agentur našim politikům, poslancům a dalším představitelům státu.

A vyhrajte spoustu hodnotných cen!
Každý účastník naší ankety, který vyplní také své jméno a bydliště, má šanci vyhrát jednu z cen, věnovanou sponzory. Je připraveno celkem 98 cen v celkové hodnotě přesahující 140 000 Kč! Můžete vyhrát jednu z pěti barevných televizí, Internet Box s infračervenou klávesnicí, periferie k počítači, hry a odbornou literaturu.

A hlavně, přispějete také k důležité akci, která se všemi silami snaží o rozšíření povědomí a zájmu o světovou síť Internet v České republice.

Na celé akci Internet sobě se podílejí:

  • Sofres Factum – Hlavní partner a metodický garant projektu. Provádí vyhodnocení výzkumu.
  • Computer Press – Vydavatelství a nakladatelství odborné literatury. Mediální partner akce.
  • Tesla Television – Přední výrobce spotřební elektroniky v ČR věnoval do ankety 5 špičkových televizních přijímačů a 5 Internet Boxů.
  • TOP Distributor – Distributor multimediálního softwaru, hardwaru, CD-R a CD-RW médií, sponzor ankety.
Další informace hledejte na Internet sobě.
Diskuze (21) Další článek: Boj o domény vypukne 4. února

Témata článku: , , , , , , ,