II. SAS ČR FINANČNÍ FÓRUM SAS ČFF 2006

SAS Institute v letošním roce pořádá druhý ročník finančního fóra, které by se mělo stát pravidelnou akcí, na které se budou setkávat odborníci z bank, pojišťoven a finančních institucí, aby si vyměnili zkušenosti a odnesli si nové poznatky o řešení problémů, vývoji a trendech v tomto oboru a hlavně o řešeních a novinkách, které nabízí společnost SAS Institute právě tomuto odvětví.

Datum konání -21.3. 2006
Čas - 9:00 - 17:00
místo - 24. patro hotelu Corinthia Towers, Praha, Kongresová 1

Hlavní téma SAS ČFF 2006

Získejte zpět prostředky vložené do projektu Basel II
Customer Intelligence ve finančních institucích

Loňský rok byl zaměřen na Basel II a řízení rizik, letošní ročník se zabývá problematikou profitability zákazníků, zvýšení retence a akvizic, návratností investic prostřednictvím kvalitního a cíleného marketinku, který díky své optimalizaci a automatizaci šetří náklady. Mluvit se bude i o zvyšování hodnoty stávajících systémů a procesů, návratnosti investic vložených do projektů řízení rizik, Basel II a dalších právě díky zvyšování profitability celého portfolia klientů za současného snižování nákladů na marketing. Profitabilita distribučních kanálů je další z témat, která zazní na druhém ročníku SAS FINANČNÍHO FÓRA, které je tento rok zaměřeno na řízení efektivní komunikace a budování profitabilních vztahů s klienty, na Customer Intelligence pro bankovní a finanční sektor.

Pozvání přijali pan Geert Massa - ředitel pro finanční sektor společnosti SAS Institute, který se v bankovním sektoru pohybuje již 15 let a má zkušenosti jak z pozice odběratele IT řešení, tak jeho dodavatele a zástupci z řad zákazníků SAS Institute, kteří se řešení SAS úspěšně používají již řadu let pan Flavio Addolorato Manažer projektu Rainbow z Banca Intesa Italy a pan Andrea Locati z Banca Mediolanum Italy, českou stranu zastupuje pan Michal Seifert, CRM&DWH Program Manager České spořitelny.

Partnery SAS FF 2006 jsou Capgemini Czech Republic s.r.o. , S&K Management System, spol. s.r.o a LEGENDOR spol.s.r.o. Mediálním partnerem měsíčník Bankovnictví.

Podrobný program SAS FINAČNÍHO FÓRA 2006 a video-pozvánku s prezentací většiny účastníků najdete na www.sas.com/offices/europe/czech/news/sasff.html.

Simona Včalová,
Marketing manager SAS Institute ČR, s.r.o.

(placená inzerce)

Váš názor Další článek: Intel ukazuje svojí sílu! První testy Intel Conroe zveřejněny

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,