HTC Desire HD: Nadčasový komunikátor

Dostali jsme nápad vytvořit špičkový komunikátor s displejem o velikosti 4,3 palce.

HTC Desire HD je uživatelský komunikátor disponující vypracovaným dotykovým S-LCD displejem, jehož předností je výborná ostrost a vysoká energetická výdrž během neustálého používání. Unikátní displej se pyšní velikostí 4,3 palce a rozlišením 480 × 800 pixelů.

image5.jpg

HTC Desire HD pracuje na platformě Google Android 2.2, který navíc obohacuje vylepšení z dílny společnosti HTC pod názvem HTC Sense, které nejen že výrazně zpříjemňuje ovládání, ale také rozšířilo funkční nabídku. Telefon je tak možno lokalizovat pomocí speciálního dálkového ovládání při jeho ztrátě či krádeži, anebo si můžete snadno zálohovat kontakty a texty přes zabezpečený webový portál.

Soutěž o HTC Desire HD

Komunikátor také upoutá elegantním hliníkovým designem, který zaujme již při prvním pohledu. HTC Desire HD uspokojí nároky všech, kdo chtějí mít nadupaný telefon se širokým spektrem funkcí v atraktivním obalu.

image6.jpg

Neopomenutelný je např. 8 MPx fotoaparát s funkcí autofocus, detekcí obličeje a s excelentním dvojitým LED bleskem, který zaručí výbornou kvalitu fotek při zhoršených světelných podmínkách. Fotoaparát také umožňuje nahrávat videa v HD kvalitě a upravovat fotky a filmy o různé umělecké nebo zábavné efekty.

image3.jpg

O rychlý chod telefonu se stará výkonný procesor s frekvencí 1 GHz, který zaručuje okamžitou odezvu vašemu prstu. Nadstandardní výbavu doplňuje operační paměť RAM 768 MB. Díky této unikátní kombinaci se HTC Desire HD stává jedním z nejvýkonnějších smartphonů na světě.

Více informací, včetně technických parametrů, najdete na www.htcfans.cz.

Chcete HTC Desire HD vyhrát? Zúčastněte se naší soutěže. Třeba právě na Vás se usměje štěstí. Pro účast v soutěži klikněte ZDE.

image2.jpg

…protože nepotřebujete dostat telefon, ale aby telefon dostal vás…

Další článek: První Google smartbook s Chrome OS možná již tento měsíc

Témata článku: , , , , , , , ,