Hry zadarmo nebo se slevou: sbírka Borderlands zdarma a dvojitá akce

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Games Store - Borderlands Handsome Collection zdarma

Na začátku roku byl na Epicu ohledně rozdávání her zdarma docela klid. Každý týden jsme dostávali menší indie tituly. Poslední měsíc nás ale pěkně rozmazlují. Po GTA 5 a Civilizaci VI přichází rovnou dvě velké hry v jedné kolekci

image.png

I přes to, že minulý rok přišlo velmi očekávané pokračování série Borderlands, je druhý díl stále velmi vychvalovaný. Trojka tento koncept spíše jen rozvíjí. Vy se teď tedy můžete zase jednou vydat proti Handsome Jackovi a jeho poskokům. Kolekce mimo základní hru obsahuje také veškerá DLC.

Pre-Sequel se pak odehrává ještě před událostmi druhého dílu. Podíváme se na zdejší měsíc, který jsme dříve mohli pozorovat jen z povrchu planety Pandora. Příběh se opět točí okolo starého známého Jacka. Ani v tomhle případě nechybí DLC obsah.

Diskuze (1) Další článek: První pohled na kooperaci v Marvel’s Avengers dorazí už v červnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,