HONOR na český trh uvádí dvojici nových chytrých hodinek HONOR Watch GS Pro a HONOR Watch ES

Hodinky HONOR Watch GS Pro jsou vytvořeny pro pravé dobrodruhy, kteří se nebojí překonávat své hranice. Ať už zdoláváte skalnaté vrcholy, sjíždíte divoké peřeje nebo lyžujete na ledovcích, hodinky HONOR Watch GS Pro budou vaším průvodcem přírodou, na kterého se můžete spolehnout.

Jsou konstruovány tak, aby vydržely i v těch nejextrémnějších podmínkách. Hodinky splňují vojenské normy MIL-STD-810G ve 14 různých kategoriích, včetně odolnosti vůči extrémním teplotám, dešti, nadmořské výšce, solné mlze nebo odolnosti proti písku a vlhkosti.

To pravé pro dobrodruhy

Už se nemusíte bát, že vám při objevování divočiny dojde baterie. Hodinky HONOR Watch GS Pro vydrží až 25 dní na jedno nabití a až 100 hodin při zapnutém úsporném venkovním režimu GPS. Hodinky navíc disponují vysoce přesným satelitním navigačním systémem umožňující funkci navigace zpáteční cesty, díky které se nikdy neztratíte a snadno naleznete cestu zpět. S integrovaným mikrofonem a reproduktorem se nemusíte obtěžovat s vytahováním telefonu a můžete nerušeně přijmout hovor, i když zrovna jedete na kole nebo zdoláváte vrchol hory.

foto-1-a-.jpg

Hodinky HONOR Watch GS Pro v sobě ukrývají více než 100 různých režimů cvičení. Pomohou vám tak zdokonalovat se a překonávat své hranice, ať už jste vášnivý běžec, horolezec, lyžař nebo cyklista. Můžete také vyzkoušet funkci osobního lyžařského trenéra, s jejíž pomocí budete přesně vědět, jakého pokroku jste dosáhli. Na robustním displeji je možné kontrolovat svou tepovou frekvenci, spalování kalorií či průměrnou rychlost. Hodinky HONOR Watch GS Pro navíc mají vše, co potřebujete pro komplexní kontrolu nad svým zdravím – od 24hodinového sledování srdečního tepu, sledování spánku až po měření hladiny kyslíku v krvi.

foto-2.jpg

Fitness hodinky s elegantním designem a příjemnou cenou

Podobně jako model HONOR Watch GS Pro se i druhý představený model HONOR Watch ES může chlubit velkou kapacitou baterie, která vydrží až 10 dní. Stylové hodinky HONOR Watch ES jsou vhodnou volbou pro všechny sportovní nadšence. S funkcí osobního virtuálního trenéra a 95 volitelnými režimy cvičení budou hodinky nejen sledovat účinnost vašeho tréninkového režimu, ale také na základě údajů o srdeční frekvenci a spálených kaloriích poskytnou doporučení speciálně pro vás na zefektivnění vašeho tréninku. Abyste se za každého dne cítili skvěle, hodinky HONOR Watch ES vám s pomocí technologie TruSleep a TruRelax pomohou také zlepšit kvalitu vašeho spánku a zvládnout každodenní stres.

foto-3.jpg

Outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro jsou nyní k dostání za 6 499 Kč a HONOR Watch ES seženete za příjemných 2 499 Kč. Hodinky jsou dostupné v předprodejích v černé barvě s dárkem v podobě bezdrátových sluchátek HONOR Magic Earbuds u HONOR Watch GS Pro a fitness náramku HONOR Band 5 u HONOR Watch ES. Další barevné varianty budou k dispozici od 19. 10. 2020.

Více informací naleznete na www.hihonor.com/cz/.

Další článek: Chcete mít opravdu rychlé nahrávání her? Fanoušek nainstaloval Crysis 3 přímo do paměti GeForce RTX 3090