Windows 10 | Windows Insider | Mobilní telefon

Hloupé omezení padlo: při spojení telefonu s Windows 10 uvidíte už více než jen 25 fotek

Microsoft společně s novým vydání testovací verze Windows 10 uvedl i novinku týkající se aplikace Váš telefon. Ta již od samotného počátku umí zobrazovat nejnovější fotografie pořízené telefonem, jenže načte jich jen žalostně málo. Nově se limit značně navýšil. 

Dosavadní limit aplikace Váš telefon byl pouze 25 fotografií, což může být značně limitující. Nově tak dochází k navýšení na 2 000. Je sice s podivem, že zde nějaký limit vůbec musí být, ale náhled na dva tisíce posledních fotek už je pro běžnou praxi naprosto dostačující počet. Fungování aplikace se přitom nijak nemění – všechny zobrazené fotografie lze snadno kliknutím zobrazit, či přetažením uložit do počítače.

a76d4bb9-b087-418c-93af-374dff3d279c 
Na limit zobrazených fotografií již brzy zřejmě vůbec nenarazíte.

Připojení přitom funguje jak po Wi-Fi, tak i mobilních datech. Zde si ale dejte pozor – samotná aplikace není příliš datově náročná, budete-li ale přenášet velké množství fotografií, může se to negativně projevit na vašem FUP limitu.

Novinka je dostupná v rámci programu Windows Insider, není ale na něj přímo vázaná a tak se postupně rozšíří i mezi další uživatele včetně těch na May 2019 Update a novějších verzích. Aplikace je dostupná ke stažení pro telefony se systémem Android.

Jak propojit telefon a počítač s Windows? Poradíme:

Diskuze (14) Další článek: Instagram nasazuje do boje proti kyberšikaně umělou inteligenci, která pozná útočné titulky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,