H&J computers věří tiskárnám Lexmark a doufá v Compaq

Firma H&J computers na své konferenci v Praze koncem února představila kompletní řadu tiskáren...
Firma H&J computers na své konferenci v Praze koncem února představila kompletní řadu tiskáren Lexmark, které mají původ ve vývojových laboratořích IBM. Po osamostatnění zůstaly firmě Lexmark nejen skvělé tiskárny, od jehličkových přes inkoustové až po výkonné laserové, ale též vlastní technologie, které sama stále rozvíjí. Její laserové tiskárny mají mj. rozhraní i pro počítače IBM AS/400 a jsou podporovány unixovým prostředím, zatímco např. inkoustová tiskárna 7200 Color Jetprinter umí (téměř) fotografický tisk i na nepříliš speciální papír – podání pleťovky je opravdu skvělé; na speciální papír je pak tisk už dokonalý. Potěšitelné je to, že Lexmark vyrábí tonery do svých tiskáren i na Moravě a na Slovensku.

H&J computers má ve své nabídce i pracovní stanice a servery Sun Microsystems, PC-servery Aquanta od společnosti Unisys, a v oblasti osobních počítačů v současné době jedná se společností Compaq – na konferenci byl Compaq Deskpro 1000 za cenu 29 900 Kč bez DPH, určený pro trh SOHO (malé podniky a domácnosti) již vystaven; nechme se překvapit, jak jednání dopadnou.

Také malý server potřebuje jistý způsob ochrany – H&J computers proto nabízí záložní zdroje Tripp Lite, které jsou určeny pro ochranu od PC přes síťové servery až po webové servery. Záložní zdroje Tripp Lite jsou certifikovány pro všechny známé a rozšířené operační systémy.

Tím nabídka H&J computers nekončí, protože se již před několika lety začala orientovat i na síťové prvky (ATI) a na systémovou integraci. Od roku 1997 je H&J computers největším partnerem firmy Radiomobil, provozovatele sítě GSM Paegas.

Váš názor Další článek: O Technologii rychlého přepínání na třetí vrstvě

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,