Herní monitor od Asusu má integrovanou technologii G-sync [CES]

Asus představil nový monitor ROG Swift PG278Q, který je zaměřen na náročné hráče a tomu odpovídají vlastnosti i integrované technologie.

Asus ROG Swift PG278Q má 27palcovou úhlopříčku a rozlišení 2 560 × 1 440. Jedná se o panel s odezvou 1 ms a frekvence může být až 120 Hz, takže se hodí i pro profesionální hraní online her, kde se každá milisekunda počítá. Kvůli tomu se nelze divit, že se pravděpodobně jedná o panel typu TN, ale hráčům jde spíše o rychlost než pozorovací úhly.

asus-rog.jpg
Monitor pro hráče od Asusu má frekvenci až 120 Hz a obsahuje integrovaný modul G-sync

Monitor má elegantní design s patrnými ostrými prvky i na zadní straně, jas displeje je 350 cd/m2. Jednou z důležitých technologií, které jsou integrované přímo v monitoru, je G-sync od Nvidie, která zajišťuje dokonale plynulý obraz při různých snímcích za sekundu. Bohužel funguje pouze ve spojení s modernějšími grafikami od Nvidie.

Výbava zahrnuje Displayport 1.2, HDMI (MHL), hub se dvěma porty USB 3.0, VESA a monitor lze otočit i na výšku. Okraje kolem displeje jsou tenké pouze šest milimetrů, takže se hodí i pro případnou konfiguraci třeba tří vedle sebe pro prostorové hraní. Asus ROG Swift PG278Q bude v prodeji ve druhém čtvrtletí tohoto roku za cenu 800 dolarů (přibližně 20 000 Kč s DPH).

 

Diskuze (4) Další článek: Lacie Sphère: luxusní stříbrný externí disk ve tvaru koule [CES]

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,