Hudba, filmy, seriály | IPTV | HBO GO

HBO GO si konečně můžete koupit i bez operátora. A první měsíc je zdarma

HBO v Česku konečně spustilo svoji webovou službu GO bez potřeby registrace skrze některého z operátorů. To znamená, že stačí navštívit adresu hbogo.cz, vytvořit účet a zadat údaje o platební kartě.

Měsíční paušál přijde na 199 korun a první měsíc dostanete zdarma. To znamená, že si HBO GO si můžete vyzkoušet zdarma, a když nebude vyhovovat, před následujícím zúčtováním předplatné zrušit.

HBO GO v prohlížeči:

Za dvě stovky získáte přístup do archivu HBO se všemi seriály z jeho produkce a filmovou nabídkou, která se průběžně obměňuje a to až z pěti různých zařízení (prohlížečů, mobilů, tabletů). Obsah je k dispozici povětšinou v původním i české znění. Je na vás, jestli budete na film či seriál koukat v angličtině s českými titulky, anebo s dabingem.

Podívejte se na podmínky služby přímého předplatného HBO GO

Pořady jsou zpravidla ve vysokém rozlišení, kvalita se nicméně upravuje podle vaší linky. Naskočení HD tedy může pár sekund trvat. Proto se nezalekněte kvality ve videoukázce výše – redakční konektivita má bohužel své limity.

Podívejte se na FAQ pro HBO GO

HBO GO je k dispozici přímo v prohlížeči (podporované jsou všechny nejpoužívanější), anebo v mobilní aplikaci HBO GO pro Android a iOS. Pozor, v duplicitní aplikaci HBO GO Czech se k účtu bez operátora nepřihlásíte a společnost ji brzy ukončí.

V každém případě se jedná o čerstvou novinku, kterou HBO aktuální spouští nejen v Česku, ale také na Slovensku, v Maďarsku a Rumunsku.

Srovnání s Netflixem

Videoslužba Netflix – www.netflix.cz – nabízí také zkušební měsíc zdarma. Potom si můžete vybrat mezi třemi tarify:

  • Basic: 7,99 eur měsíčně (204 Kč) – bez HD, pouze 1 zařízení, na kterém lze sledovat současně
  • Standard: 9,99 eur (255 Kč) – HD, 2 zařízení
  • Premium: 11,99 eur (307 Kč) – Ultra HD, 4 zařízení
557875414 359174916 633236504
Takto vypadá Netflix v prohlížeči
Diskuze (17) Další článek: Android Pay je v Česku! Ode dneška můžete platit mobilem místo kartou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,