GTS pokračuje v posilování svého týmu

Společnost GTS (původně GTS CzechNet, GTS INEC a DATTEL), největší alternativní telekomunikační operátor poskytující široké portfolio hlasových, datových a internetových služeb v České republice.
Praha, 20. dubna 2001 - Společnost GTS (původně GTS CzechNet, GTS INEC a DATTEL), největší alternativní telekomunikační operátor poskytující široké portfolio hlasových, datových a internetových služeb v České republice, oznámila, že ředitelem pro business development a akvizice pro Českou a Slovenskou republiku byl jmenován Jan Bergmann (26).

Jan Bergmann je ve své funkci zodpovědný za identifikaci a sledování akvizičních cílů, jednání s potencionálními partnery, sledování vývoje českého a slovenského trhu a za rozvoj obchodní strategie GTS.

Jan Bergmann, představuje další posilu rozrůstajícího se týmu GTS. Nedávno byl jmenován do nové funkce výkonného ředitele Tomáš Budník a post ředitele marketingu a tiskového mluvčího zastává od února 2001 David Duroň. Generálním ředitelem společnosti je Milan Rusnák, Country Managerem David Schoch.

O společnosti GTS

GTS je největší alternativní telekomunikační operátor v ČR poskytující integrovanou, cenově zvýhodněnou nabídkou hlasových, datových a internetových služeb.

V současné době pokrývá plně digitalizovaná sít GTS 18 měst v Čechách a na Moravě a do konce letošního roku to bude celkem 25 měst.

Společnost GTS provozuje špičková datová centra v Praze, Brně a Ostravě. V květnu v Praze otevře nové datové centrum na ploše více než 2000 m2. Tržby společnosti GTS za rok 2000 dosáhly 1,3 mld.Kč, což představuje takřka dvojnásobný nárůst ve srovnání s rokem 1999.

Hlavním cílem společnosti GTS je nabídnout zákazníkům jedinečnou kombinaci kvalitních telekomunikačních služeb a udržet si pozici největšího alternativního telekomunikačního operátora.

Více informací naleznete na www.gtsgroup.cz .

Váš názor Další článek: Boj o první místo v on-line letenkách

Témata článku: , , , , , , , , , ,