GOPAS & Microsoft: Technical Education Conference 2009

Společnosti Gopas a Microsoft pořádají ve dnech 27.–30. dubna 2009 již sedmý ročník odborného setkání IT specialistů – TECHED 2009. Jako již tradičně, je odborná konference určena pro všechny, kteří chtějí mít přehled o současných a budoucích trendech v oblasti produktů společnosti Microsoft. Jednotlivé semináře jsou koncipovány vždy do několika znalostních úrovní. „Největší zájem očekáváme o prezentaci Rafala Lukawieckiho, který se jako lektor účastnil i prestižních konferencí s Billem Gatesem a Stevem Balmerem,“ říká Luboš Žáček z Počítačové školy Gopas.

TECHED, nejrozsáhlejší odborná konference pro IT specialisty, se v ČR koná letos již posedmé. Počítačová škola Gopas, největší IT školicí středisko, na jaře vždy přináší hlubší pohled na novinkové produkty, technologie a platformy společnosti Microsoft. „Letošní ročník TECHEDu je ve znamení tří novinek, kterými jsou Microsoft Windows 7, Microsoft Exchange Server „14“ a Visual Studio 2010,“ říká Luboš Žáček z Gopasu. Celý program bude nově koncipován do tří hlavních sálů IT PRO, DEVELOPER HALL a GEEK Room, jež bude nabízet opravdové technické lahůdky.

Rafal Lukawiecki je v současné době jedním z nejžádanějších lektorů, kteří vystupují na akcích či konferencích týkajících se produktů společnosti Microsoft. Zabývá se převážně návrhem IT architektury, získáváním klíčových informací v rámci vyhodnocování obchodních dat metodami „data mining“, bezpečností a šifrováním a řízením distribuce řešení. Minulý rok oslavil 10 let v roli nejlepšího přednášejícího na konferencích Microsoft TechEd EMEA. Je známý svým energickým stylem přednesu, který udržuje pozornost posluchačů nezávisle na obtížnosti probírané látky.

Celkem je připraveno více než 50 prezentačních bloků, rozdělených do dvou přednáškových sálů. Stejně jako ten loňský i letošní ročník TECHEDu se koná v prostorách multikina Village Cinemas Černý Most. Po celou dobu setkání budou moci jeho účastníci zdarma využívat WIFI bezdrátový internet, připravena budou i nezbytná dobíjecí místa pro laptopy a každý obdrží poukázky pro využití fitness a bazénu, který se nachází přímo v místě konání.

Pro vývojáře

.NET Framework 3.5
SQL Server 2008

Pro IT profesionály

Windows Server 2008 R2
Windows 7
Windows Esential Solution
Exchange Server „14“
Systém Center Family

 


O společnosti GOPAS, a. s.

Počítačová škola GOPAS, a. s., zahájila činnost v roce 1992. Soustředila se výhradně na vzdělávání v oboru výpočetní techniky a manažerských dovedností. Důsledným dodržováním této dlouhodobé strategie se společnost vypracovala mezi nejuznávanější firmy v oboru. Díky své specializaci si vytvořila podmínky pro skutečně partnerské vztahy nejen se zákazníky z řad uživatelů, ale umožnilo jí to rovněž spolupráci s předními dodavateli výpočetní techniky a systémovými integrátory. Za rok 2008 prošlo kurzy výpočetní techniky v prostorách počítačové školy GOPAS skoro 30 000 absolventů.
Počítačová škola GOPAS je držitelem nejvyšších dosažitelných autorizací v oblasti vzdělávání firem Microsoft (Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions), Oracle (OAEC), IBM (IBM Business partner) pro kurzy Lotus Notes, Sun Microsystems (Authorized Education Center), Adobe (Authorised Training Partner), Corel (Training partner), SCO (SCO AEC) a Software602 (Autorizované školicí středisko).
Počítačová škola GOPAS je také autorizovaným testovacím střediskem firem Thomson Prometric (Prometric APTC) a VUE (Virtual University Enterprises), akreditovaným testovacím střediskem pro ECDL (European Computer Driving Licence), testovacím střediskem pro získání certifikátů Microsoft Office Specialist, dále je členem CompTIA, SPIS (Sdružení pro informační společnost) a AIVD (Asociace institucí vzdělávání dospělých).
Firma GOPAS provozuje celkem tři počítačové školy, a to v Praze, Brně a Bratislavě, o celkové kapacitě 36 počítačových učeben. V současné době tvoří tuto firmu 60 zaměstnanců a zhruba 70 stálých externích konzultantů a lektorů. O kvalitách poskytovaných služeb svědčí také získaný certifikát ISO 9001 a akreditace MŠMT pro rekvalifikace.
 

Váš názor Další článek: Knižní výprodej nové dimenze již jen 5 dní

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,