Google | Fotografování | Fotky

Google spustil Fotoknihy v Česku. Z Google Fotek si objednáte vytištěné album

Google aktuálně spustil v Česku novinku v rámci své služby Google Fotky kdy umožní vybrané fotografie vytisknout v rámci Fotoknihy. Ty lze snadno vytvořit z již nahraných fotografií a výsledek můžete mít v měkké či pevné vazbě. Za druhou možnosti si ale řádně zaplatíte.

Fotoknihy v rámci Fotek nejsou žádnou novinkou, v zahraničí je Google představil již loni. Nyní se ale konečně dostávají k nám. Hned z úvodu nabízí vytvoření knih z výběru nejlepších fotek, z vašich alb či si můžete vytvořit vlastní.

Po vybrání fotografií si můžete na každé straně změnit zarovnání a případně dodat popisky. Strana je ale vždy čtvercová a vleze se na ni pouze jedna fotografie a možnosti úprav rozložení zde vlastně téměř neexistují. Google tak spíše než na hračičky směřuje na uživatele, kteří chtějí mít tištěné album na pár kliknutí hotové bez zbytečné námahy.

Cena začíná na 333 korunách za 20 stránek u měkké vazby, přičemž za každou další stranu zaplatíte 13 korun. U tvrdé vazby je cena 589 korun a každá další strana za 18. Krom vyšší ceny ale získáte i větší rozměr knihy, z 18 cm naroste délka strany na 23. Za doručení zaplatíte dle vaší adresy, u nás se cena pohybovala okolo 150 korun.

Novinka je dostupná jak na webu, tak i v mobilních aplikacích Google Fotek.

Jak fungují Google Fotky?

Diskuze (5) Další článek: Video s nárazem dronu do křídla se nelíbí DJI. Neukazuje reálné podmínky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,