Google | YouTube Premium | YouTube Music

Google má dárek pro předplatitele YouTube Premium. Mohou testovat nové funkce

Jestliže máte předplacený balík YouTube Premium, máte přístup nejen k YouTube Music a k webu bez reklam, ale i k dodatečným funkcím. Nově si můžete vyzkoušet i novinky, které Google teprve chystá.

Google to s experimentálními funkcemi na YouTube zkouší poměrně často a většinou je vypouští mezi omezený vzorek uživatelů. Nyní ale přidal novou sekci pouze pro předplatitele, kde mohou zkoušet chystané novinky a poslat Googlu zpětnou vazbu. 

f62256e7-4e43-45aa-9b1c-a32e76a54e6f 
Nové experimentální funkce jsou jen pro předplatitele.

Kromě již nyní existující možnosti přehrávání na pozadí či ve vyskakovacím okně na telefonech tak nyní můžete zkoušet další vychytávky. Prozatím se ale bohužel jedná o pouhé drobnosti, které nejsou až tolik zajímavé.

Jedná se o přehrávání na domovské obrazovce na iOS, hlasové vyhledávání na webu v Chromu a nové filtry ve španělštině, francouzštině a portugalštině. Všechny testy mají přitom i jasně určené datum, do kterého budou dostupné. Následně pak už bude záležet na Googlu a tom, jak jej vyhodnotí.

Teoreticky se tak jedná o pěkný bonus pro předplatitele, reálně zde toho ale tolik zajímavého prozatím není. To se ale snad změní v budoucnu.

Jakou si vybrat službu pro streaming hudby? Poradíme:

Diskuze (7) Další článek: Kolonie na Marsu či Měsíci? Podle některých odborníků jsou lepším řešením orbitální habitaty s umělou gravitací

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,