Google | Gmail | E-mail

Gmail se naučil hromadné přeposílání zpráv bez nutnosti je stahovat

Přeposílání e-mailů je běžná praxe, uživatelé Outlooku a jiných desktopových klientů ale mají i možnost zaslat celé zprávy jako přílohu. To se nyní dostává i do webového Gmailu a to dokonce bez nutnosti jednotlivé zprávy stahovat

Gmail již nyní podporuje stažení zprávy, je tak ale nutné učinit po jedné a pokud je chcete poslat dále, musíte je do e-mailu opět nahrát. Existuje zde vždy možnost zprávu přeposlat klasicky, neodešlete tak ale více konverzací zároveň.

a3ce3d79-7e98-4a0f-b052-2138dc2dfc2481fa978a-3e1c-4777-8919-e2672ed4dff4 
E-maily stačí přetáhnout do nově vytvářené zprávy.

Nová funkce umožňuje označit zprávy a pouhým přetažením je vložit do připravovaného e-mailu. Alternativně je stačí označit a v menu skrývajícím se pod třemi tečkami vybrat Poslat jako přílohu​.

Zprávy se připojí jako klasický .eml soubor, otevřou je tedy i ti, kteří používají Outlook či jiný e-mailový klient. V rámci Gmailu se otevřou v novém okně. Novinka se týká jak běžných, tak i firemních uživatelů v rámci G Suite a je postupně aktivována.

E-mail zdarma: Jakého poskytovatele si vybrat? Poradíme:

Diskuze (1) Další článek: Google vydal poslední aktualizaci pro brýle Glass Explorer Edition. Zcela je odstřihne od svých služeb

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,