Gmail nabízí více než tisíc nových smajlíků

Patříte do skupiny lidí, která si nedokáže představit psaní e-mailů bez smajlíků? Pak budete mít radost, pokud využíváte freemailovou schránku Gmail. Google totiž oznámil další novinku Gmail Laboratoře. Tentokrát se jedná o přidání několika sad nových smajlíků.

Jestli je chcete začít využívat, jděte do nastavení Gmailu, na záložku Laboratoř, a aktivujte si rozšířené „Extra Emoji“, které pro českého uživatele může znít trochu vtipně.

Rozšíření vám nabídne více než tisíc nejrůznějších smajlíků, ikonek, vlajek a značek. Naleznete mezi nimi srdíčka, postavy, zvířata a třeba ovoce. Zkrátka vše, co vás napadne. Bez obav můžete smajlíky posílat i na e-mailové schránky mimo Gmail. Nemusíte se bát, že by se noví smajlíci příjemci e-mailu nezobrazily.

Ani měsíc duben nebyl na novinky Gmailu příliš skromný. Na úplném začátku, v době pátých narozenin Gmailu, byla uvolněna Laboratoř i pro české uživatele. Následovalo rozšíření, které ukazuje časové pásmo odesílatele e-mailu a konečně také přidána možnost pro vkládání obrázků do HTML e-mailů.

Google se o vás i stará. Například o to, abyste nezapomněli na důležitého příjemce e-mailu. Jedno z nových rozšíření vám napovídá, komu byste e-mail mohli chtít poslat. Gmail si již také šikovněji poradí s přílohami, speciálně s TIFF a prezentacemi PowerPoint, které můžete snadno zobrazovat.

Diskuze (6) Další článek: Dell Studio One 19: designový skvost s dotykem i v Evropě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,