Nvidia | GeForce Now | Hry

GeForce Now pro streamované hraní je na půl roku dostupné za výhodnější cenu

Služba GeForce Now pro streamované hraní přes internet patří mezi nejlepší na trhu díky velmi husté podpoře serverů po celém světě, má nízkou odezvou a také podporou mnoha platforem. Ke zlepšení došlo i s novou nabídkou zvýšeného výkonu, který se vyrovná GeForce RTX 3080 s možností hraní her i s ray tracingem ve vysokém rozlišení a až 120 fps.

Nvidia nyní láká nové i stávající uživatele právě do GeForce Now „Prioritní úroveň“ s cenou pouze 30 dolarů (810 korun) za následujících šest měsíců dohromady. Omezení jednoho hracího bloku je na 6 hodin a hraní je možné v rozlišení Full HD s 60 fps.

Snímek obrazovky 2022-10-28 v 10.56.09.png

Pro náročnější uživatele je připraven i nejvyšší tarif „RTX 3080“, který zahrnuje hraní v rozlišení 4K@60 nebo 1440P@120 a to v blocích o délce maximálně 8 hodin. Za prvních šest měsíců tohoto tarifu zaplatíte celkem 100 dolarů (2 690 korun), tedy kolem 20 dolarů (448 korun) za měsíc. Jedná se o velmi výhodnou nabídku, protože nemusíte kupovat drahý počítač s výkonnou grafikou a vlastně ani neplatíte elektřinu takového počítače, který běží v cloudu. K vám už putuje pouze videostream, jehož dekódování je na většině přístrojů velmi úsporné.

Pro základní hraní i ukázku lze využít tarif zdarma, kde si ale pár minut počkáte na připojení a výkon je omezen na Full HD s maximálně hodinou hraní v jednom časovém bloku.

Diskuze (1) Další článek: NASA nainstalovala na Mezinárodní vesmírnou stanici software pro sledování metanu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,