Nvidia | GeForce Now | Streamované hraní

GeForce Now již běží přímo v prohlížeči a bez instalace

Nvidia nabízí svou streamovací herní službu skrze desktopovou aplikaci, v poslední době k ní ale na mobilních platformách přidala i webovou verzi. Ta nyní přichází i na počítače.

Aktuálně je služba GeForce Now dostupná na Windows, macOS, Androidu a skrze webovou aplikaci na iOS či Chromeboocích. Webová verze šla také spustit na počítačích běžících s Windows na ARMu. Toto omezení ale nyní padá, a je tak možné hrát kdekoliv skrze adresu https://play.geforcenow.com/.

f40ab7d9-e5ee-4538-947b-96fbeed9a7fa3e12e34b-3b56-4d95-9b06-108b1b799d56 
Takto GeForce Now běží přímo v prohlížeči

Služba na ní vypadá naprosto identicky a obsahuje všechny funkce. Dostanete se tak ke své knihovně, naposledy hraným hrám a také si můžete nastavit kvalitu streamu. Je zde dokonce i podpora herních ovladačů, byť oproti desktopové aplikaci vám to hra nemusí říci hned.

Samotné spuštění hry probíhá standardně – tedy po přidání do knihovny stačí kliknout na tlačítko hrát. Jakmile se hra načte, přepne se okno prohlížeče do celoobrazovkového režimu. V něm pro hraní musíte zůstat – jakmile jej opustíte, přeruší se i ovládání hry a pro pokračování jej musíte zapnout zpátky.

Hrát už tak můžete i na počítačích, kde nemůžete instalovat aplikace. Jediným omezením už zbývá pouze dostupný rychlý internet.

O cloudovém hraní jsme se bavili i ve výhledu pro tento rok. Na co se těšit?

Diskuze (16) Další článek: Vyzkoušeli jsme multifunkční inkoustové tiskárny. Poradíme, co od nich můžete čekat a jak vybrat tu správnou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,