Technologie | Samsung | Chytrá domácnost

Galaxy Home: Takhle vypadá odpověď na Amazon Echo a Google Home

Samsung konečně dorazil na trh chytrých repráčků a odhalil Galaxy Home, přímého konkurenta pro HomePad od Applu a samozřejmě populárním repráčkům Alexa Echo a Google Home. Uživatele by měl zlákat především velmi stylovým designem, díky kterému půjde spíše o umělecký doplněk vaší domácnosti, a také vysoce kvalitním zvukem.

Galaxy Home vypadá trochu jako futuristická váza, která je potažená příjemným na dotek materiálem a stojí na třech kovových nožičkách. Horná část zařízení je plochá a schovává ovládací prvky pro úpravu hlasitosti či přeskakování hudebních skladeb.

614w.jpg
Vzhledově je Galaxy Home opravdu extravagantní a stylový.

Nejlákavějším prvkem má být simulace prostorového zvuku prostřednictvím šesti repráčků a subwooferu. Zařízení nechybí 8 mikrofonů s vysokou citlivostí pro zachycení vašeho hlasu kdekoliv v domácnosti. Srdcem repráčku bude samozřejmě asistent Bixby, ke kterému stačí promluvit "Hi Bixby" a dále se již ptát na to, co vás zajímá. Samsung tvrdí, že zvládne chytrý repráček množství funkcí a služeb, které umí Bixby i na telefonu.

Kromě těchto informací toho prozatím bohužel moc nevíme. Na více detailů a oficiální fotografie a videa si budeme muset počkat až na listopadovou konferenci, kde snad budeme moudřejší.

Diskuze (6) Další článek: GeForce GTX 2080 FE od Nvidie dostane lepší chlazení s dvěma ventilátory

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,