FreeAmp 2.1 - komfortní přehrávač MP3

Do boje o nejoblíbenější MP3 přehrávač se může úspěšně zařadit i FreeAmp, který nabízí podobný komfort jako známější konkurence.
Program, který svoji existenci začínal na operačním systému Linux. Dnes ho máme k dispozici i pro operační systém Windows. Na poli přehrávačů MP3 je velká konkurence; na špičce žebříčku se drží WinAmp a Sonique, které nabízejí velké množství funkcí, množství témat na změnu vzhledu a další užitečné funkce. Do boje o uživatele se může úspěšně zařadit i FreeAmp, který nabízí podobný komfort jako již zmíněné programy.

Po spuštění se vám program představí ve slušivé grafické podobě a tu můžete pomocí tzv. skinů změnit podle svého uvážení. Ovládání programu je velice jednoduché a intuitivní. K dispozici máte na hlavním panelu programu základní funkce k ovládání programu (ovládací panel můžete podle potřeby zmenšit). První volba MyMusic slouží k vytvoření vlastního Playlistu skladeb. K dispozici máte různé funkce, např. vyhledávání skladeb na vašem počítači, uložení aktuálního Playlistu, pojmenování, mazání apod. Druhá volba Options nabízí velké množství různých nastavení. Můžete například měnit vzhled programu, měnit skiny, zvolit kvalitu přehrávání, nebo zjistit aktuální verzi programu a popřípadě ji aktualizovat. Další v řadě voleb je Download, kde máte k dispozici vyhledávání dané skladby pomocí Internetu a její následné stažení (přednastavenou máte službu, která poskytuje nahrávky, jež jsou k dispozici zdarma). Poslední volbou je Files – zde si můžete vybrat konkrétní skladbu k přehrání z vašeho počítače nebo z Internetu.

FreeAmp nabízí komfortní uživatelské prostředí, snadné a jednoduché ovládání a všechny potřebné funkce pro manipulaci se zvukovými soubory. Pokud tedy chcete kvalitní přehrávač MP3, vyberte si FreeAmp, který je k dispozici jak pro Linux, tak pro Windows. K dispozici je samozřejmě zdarma. Velikost instalačního souboru je 1,25 MB.

Diskuze (2) Další článek: Autodesk Inventor Release 2 je v lepší společnosti

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,