Prezentace klienta

Fotopast: Ideální pomocník pro sledování zvěře i ochranu majetku

Máte rádi přírodu a zajímá vás, co se tam děje v noci? Nebo vašemu majetku může hrozit vykradení nebo vandalství? V tom případě oceníte fotopast. Jde o šikovnou kameru, která se aktivuje, když zaznamená pohyb ve svém zorném poli – a to i v noci. V článku zjistíte, co všechno takový přístroj dokáže.

Rychlá reakce na pohyb

Nová fotopast Black575 od výrobce Braun Photo Technik se skládá ze senzoru, který snímá obraz, a mechanismu pro ukládání fotografií nebo videí. Kamera je schopna automaticky pořizovat fotografie nebo videa, kdykoliv zaznamená pohyb ve svém 120° zorném poli. PIR pohybový senzor má dosah cca 20 m a 3 úrovně citlivosti, což znamená, že detekuje jak nejmenší pohyb v okolí, tak i větší pohyb na větší vzdálenosti. Black575 je velmi rychlý a dokáže reagovat během půl sekundy. Uživatelé si mohou nastavit interval snímání, počet snímků nebo délku videa a provozní dobu. A to není všechno. Díky dalším funkcím, jako je časosběrné video, nahrávání ve smyčce a zobrazení data, času, teploty a fáze měsíce v záznamu, lze fotopast plně přizpůsobit vašim potřebám. 

Skvělý obraz ve dne i v noci

Black575 má nativní rozlišení 5 megapixelů a umí pořizovat videa ve Full HD při 30 FPS. Kamera také disponuje infračervenými LED diodami, které zajišťují kvalitní obraz i v noci. LED diody mají neviditelnou vlnovou délku 940 nm, což znamená, že poloha fotopasti nebude prozrazena červeným světlem, jako tomu bývá u modelů s přísvitem 850 nm. Díky maskáčovému provedení navíc lépe splyne s prostředím.

Česká lokalizace a snadné ovládání

Kamera má 2“ barevný displej. České a slovenské menu usnadňuje ovládání a nastavení funkcí. Fotopast Black575 má dále integrovaný mikrofon, stativový závit a popruh pro upevnění (například na strom). Pro napájení je potřeba osm tužkových AA baterií, ty zajišťují až 6 měsíců v pohotovostním režimu (podle způsobu použití). Lze také připojit externí napájecí adaptér.

Fotopast do nepohody

Braun Black575 je vybavena slotem pro micro SD kartu a micro USB konektorem pro připojení k PC. Je také odolná vůči tryskající vodě (IP65) a provozní teplota se pohybuje od -20 až do +70 stupňů Celsia. Tato fotopast proto s přehledem splní vaše potřeby. A je jedno, jestli chcete pozorovat zvěř v přirozeném prostředí, nebo chcete monitorovat svůj pozemek. Pořizovací cena je ke všemu příjemná. Koupíte ji za pouhých 1 999 Kč. Za málo peněz, hodně muziky!

Další článek: Lepší výbava, konec podpory, nebo fanouškovství… Proč si kupujete nové mobily?

Témata článku: , ,