Formida si s Oracle rozumí

Společnost Formida Software je jednou z prvních, které ohlásily podporu nejnovějšího přírůstku společnosti Oracle - Oracle8i.
Společnost Formida Software je jednou z prvních, které ohlásily podporu nejnovějšího přírůstku společnosti Oracle - Oracle8i. Formida Fire spolu s Oracle Spatial Cartridge umožní zpracování prostorových dat v prostředí internetu. Formida Software je také první společností, která integrovala JavaBean s populárním vývojovým nástrojem Oracle Forms 6.0.

Živě komentuje: Čerstvá novinka druhé největší softwarové společnosti na světě má dobrou šanci si na trhu s informačními technologiemi vybudovat úspěšné (a také pochopitelně ziskové) postavení. Nechci opět rozebírat kvality Oracle8i, popis jednotlivých vlastností tohoto produktu je dostupný na firemním webu www.oracle.com. Důležitým předpokladem pro úspěch mnohého software je dostupnost tzv. řešení třetích stran. Do budoucna se otevřené systémy budou prodávat stále úspěšněji - zákazník nesmí být svázán jedním dodavatelem. Zdá se, že společná cesta obou firem vychází nejen z uvědomění si tohoto faktu, ale i z toho, že spolupráce je výhodná pro obě strany. Doufejme, že se v praxi neobjeví vážné chyby, které by toto snažení zhatilo.

Váš názor Další článek: Internet a ISDN spolu kamarádí

Témata článku: , , , , ,