Update: Microsoft pozastavil soutěž Gatekeeper kvůli technickým problémům

Společnost Microsoft pozastavila soutěž Gatekeeper, ve které se měli utkat bezpečnostní specialisté z oblasti EMEA prostřednictvím řady otázek a odpovědí ze svého oboru. Vítěz soutěže v každé zemi měl získat Tablet PC, nejlepší ze všech potom měl odjet na náklady Microsoftu na konferenci TechEd. Soutěž podle Microsoftu přilákala více než 20 000 účastníků, ale po několika dnech bylo nutné soutěž přerušit, kvůli nesprávnému započítávání výsledků. Chyba je podle Microsoftu na straně nezávislého dodavatele, který soutěž pro Microsoft provozoval v holandském Amsterodamu.

Pokud se podaří technické problémy odstranit, budou přislíbené ceny předány vítězům obnovené soutěže. Pokud dojde ke zrušení Gatekeeper testu, budou ceny určené pro české účastníky rozděleny pomocí losování, které by proběhlo v Praze během června. Jako omluvu potom Microsoft nabízí každému účastníkovi, který při registraci zpřístupnil Microsoftu komunikační údaje a umožnil zpětný kontakt, myš Microsoft Notebook Optical Mouse.

Dalším krokem Microsoft v oblasti vzdělávání budou bezplatné semináře o informační bezpečnosti, na které budou pozváni registrovaní účastníci hry Gatekeeper.

Zdroj: Microsoft

Diskuze (50) Další článek: Nová Microsoft Office bude v roce 2006

Témata článku: , , , , , , ,