Focení se zrcadlovkou? S Canon EOS 1200D je to snadné!

(Inzerce) Zachyťte emoci okamžiku jako profesionálové s digitální zrcadlovkou EOS 1200D, která se snadno ovládá a posunuje hranice vaší fotografické kreativity.

Digitální zrcadlovka Canon EOS 1200D je přístrojem vstupní třídy, který vám otevře cestu do světa focení se zrcadlovkou. Má v sobě všechny přednosti pokročilých přístrojů třídy EOS, ale její použití je snadné a intuitivní. Proto přináší amatérským fotografům přesně to, co potřebují, co využijí a ocení při každém použití.

Vysoká kvalita snímků – 18 Mpx – bohatě postačí i těm, kteří si své fotografie chtějí tisknout ve větších formátech. A to není všechno, vysoce kvalitní jsou i videa, která na EOS 1200D natočíte. Mají profesionální vzhled a spolehlivě vystihnou atmosféru.

EOS 1200D (21).jpg

Nejdůležitější je však snadná použitelnost téhle zrcadlovky. Protože objekty vašeho zájmu nebudou čekat, až si přístroj nastavíte a připravíte, EOS 1200D je kompaktní a pohotová, abyste ji mohli kdykoliv vytáhnout a hned začít fotit. A to i za šera. Když klesne úroveň osvětlení, EOS 1200D zvýší citlivost na světlo. Vaše snímky díky tomu zůstanou ostré a nebudete tolik potřebovat blesk. Ostrých fotek také docílíte tak, že hlavní objekt umístíte pod jeden z devíti zaostřovacích bodů. Ty jsou rozmístěny po celém hledáčku a umožní vám vytvářet zajímavé kompozice.

Když si nevíte s něčím rady, obraťte se na aplikaci EOS průvodce, která vám objasní všechny funkce vašeho fotoaparátu. Třeba jak zdůraznit hlavní objekt pomocí jemného rozostřeného pozadí. Dejte prostor své fantazii a vtiskněte fotografiím vlastní styl díky jednomu z pěti kreativních filtrů – např. Černobílé zrno, Levný fotoaparát nebo Rybí oko.

Focení s EOS 1200D je opravdu snadné. Než totiž cvaknete spouští, fotoaparát si sám analyzuje scénu a vybere nejvhodnější nastavení. Výsledky si rychle a jednoduše prohlédnete na velkém LCD displeji a optický hledáček umožňuje vytvářet kompozici a předvídat hotový snímek.

Aby byla vaše zrcadlovka co nejvšestrannější, využijte naplno potenciál výměnných objektivů Canon EF a EF-S. S nimi se vám otevřou další a další možnosti focení. 

Pokud už se nespokojíte s kompaktními fotoaparáty a focení vás skutečně baví, Canon EOS 1200D je tím pravým přístrojem pro vás.

www.canon.cz

Další článek: Chromebookům se daří, prodeje stále rostou a nejvíce jich prodá Acer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,