FlashFun – nový herní server plný zábavy a vzrušení

Spouštíme nový herní server, kde si můžete zahrát hry po Internetu se zajímavými cenami.
Ať se na problematiku hraní podíváte z jakékoliv strany, v podstatě se kritéria výběru hry omezí kromě žánru především na jejich hardwarovou náročnost. Existují však i hry, které si můžete zahrát i bez nutnosti mít počítač vybavený výstřelky poslední techniky – flashové hry. A právě jich je plný nový server Computer Pressu nazvaný jak jinak, než FlashFun.

Nejeden vizionář moderního věku již prohlašoval, že v Internetu spí skrytý obr (těžko říct, zda právě tato slova již někdo použil, držme se ale formulace, kdy jsem stěžejní myšlenku pro naše současné potřeby lehounce přiohnul k obrazu svému – velikáni jistě prominou). Vzpomeňme zlaté doly typu veleúspěšných internetových obchodů, hotové Šalamounovy doly v podobně bannerové inzerce a další a další. Co se ale zábavy týká, byl Internet vždy trošku diskriminován.

Ano, přes Internet se hrají hry, počínaje všelikými MUDy a Quakem III a jinými hrami konče, to ale není samotné hraní, zde totiž Internet vždy sloužil jako prostředník. Nový vítr do plachet hraní po Internetu musely zákonitě přinést až nové technologie – po vcelku úspěšné Javě přišla na scénu firma Macromedia a předvedla do té doby zcela nevídané – předvedla svůj Flash. Bližší specifikace technologie nejsou přímo náplní tohoto článku, snad pokud bude v budoucnu zájem, sepíšeme podrobněji, na čem je postaven Flash.

Prokousejme se trpkým úvodem plným nejistoty ze zvědavosti čtenářů a přejděme rovnou k meritu věci. Společnost Computer Press (proč mluvit v tajích, pochopitelně mám na mysli ten stejný Computer Press, jenž je vlastníkem a vydavatelem například Doupěte) započala svou aktivitu i ve vodách prozatím neprobádaných a dne 14.8. spustila za oddechnutí všech, kteří se na tvorbě podíleli, server Flashfun ve spolupráci se slovenskou firmou Magic Systems. Tu můžete znát mimojiné i coby autory dobré slovenské adventury Next Space.

Server FlashFun má několik sekcí – hry, seriály, ptákoviny a pohlednice. Prakticky každý si najde to, co hledá, vždyť množství položek v každé sekci dosahuje vcelku vysokých čísel. Hry jsou jednoznačně specifikovány interaktivitou a následným systémem vyhodnocení. Za každou odehranou hru totiž získáváte body, které vám v celkovém součtu mohou přinést věcné ceny. Tak kupříkladu cenou hlavní, která se bude losovat 10. září, je 12 lahví vynikajícího značkového vína, což za pár minut před obrazovkou s FlashFunem stojí. Kromě toho jsou přichystány i ceny typu počítačových her, triček, deštníků, zkrátka nejen vážných věcí, ale i pouhých blbůstek, které dozajista potěší.

Pohlednice, animované příběhy i ptákoviny je možné zasílat svým známým, příbuzným, jednoduše všem, kteří mají zábavu v krvi. Vzhledem k této volbě je docela dobře možné, že se z FlashFunu stane cíl mnoha lidí toužících po kvalitní zábavě. Inu, zkuste a uvidíte.

Diskuze (9) Další článek: Česká MP3 hudební scéna

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,