Evropská technologická konference ETRE v Praze

CEO Autodesku bude hlavním řečníkem na evropské technologické konferenci, kde se připojí k osmi stovkám dalších vrcholových manažerů.
CEO Autodesku bude hlavním řečníkem na evropské technologické konferenci, kde se připojí k osmi stovkám dalších vrcholových manažerů. Letošní ročník konference ETRE se zaměří na novou internetovou ekonomiku, co je ale zajímavější, uskuteční se v Praze.

Šéfka Autodesku bude mít hlavní slovo v pátek 13. října při zahájení konference European Technology Roundtable Exhibition (ETRE). Časopis Fortune označil Carol Bartz za jednu z nejvlivnějších žen ve světě byznysu. Za dobu svého působení jako předsedkyně a CEO Autodesku si získala postavení v úzké skupině žen, které vedou velké technologické společnosti. Poměrně agresivně přeorientovala Autodesk, aby přenesl navrhování z desktopů na internet a na bezdrátová zařízení. Ve stejný čas buduje síť společností navázaných na Autodesk — oddělila dvě internetové společnosti Buzzsaw.com a RedSpark Inc., které jsou zaměřené na stavební resp. výrobní odvětví.

„Vstupujeme do věku osvícených gigantů‘,“ řekla Carol Bartz. „Hlavními hvězdami nové ekonomiky nebudou sezónní začínající firmy, ale společnosti s vysokou odborností, se zavedenou značkou a s nejpohotovějšími reakcemi na změny.“

Jedenáctého ročníku konference ETRE se má zúčastnit rekordní počet 800 vrcholných manažerů ze čtyřiceti zemí. Program konference se soustředí na budoucnost elektronické komerce po krachu řady internetových firem, na důsledky rekordního přílivu kapitálu do oblasti Internetu a na probíhající evoluci Internetu. ETRE je akce pouze pro pozvané výkonné ředitele, prezidenty a předsedy technologických společností. Diskuse kolem kulatých stolů budou moderovat novináři z Newsweeku, CBS Marketwatch, Financial Times, San Jose Mercury News a z časopisu Forbes.

Váš názor Další článek: Hackeři nás umí ovládnout

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,