Elektrotechnika pro Actrix

Autodesk podepsal smlouvu se společností EDSA na vývoj elektrotechnické aplikace pro Actrix Technical 2000.
Autodesk podepsal smlouvu se společností EDSA na vývoj elektrotechnické aplikace pro Actrix Technical 2000.

Na jejím základě si EDSA koupí licenci na Autodesk Actrix Technical 2000 a vyvine vlastní aplikaci EDSA Technical 2000.

Ta má sloužit jako nástroj pro vizualizaci a konfiguraci návrhu, s nímž budou zákazníci provádět analýzy systému distribuce elektřiny pro sítě se střídavým a stejnosměrným proudem. Aplikace EDSA Technical 2000 má inženýrům pomoci s analýzami elektrických distribučních systémů pro sítě se střídavým a stejnosměrným proudem, dále rychle zkoušet elektrický výkon rozpracovaných alternativ, snáze a levněji provádět změny, které probíhají v počátečních stádiích projektů. Aplikace má být dostupná letos na podzim.Na výsledné aplikaci bude jistě zajímavé spojení inteligentního rýsování v systému Actrix Technical, technologie ActiveShapes a řešení EDSA na analýzu energetických systémů.

EDSA potřebovala elegantní a technologicky pokročilé grafické jádro, které by bylo výkonné, snadno použitelné a které by se těsně integrovalo s produkty rodiny Autodesk. Zákazníky EDSA jsou především elektroinženýři, kteří potřebují rychle modelovat a simulovat energetické systémy. Řada firem z tohoto oboru požaduje nejen snadno použitelné grafické rozhraní, ale i bezproblémovou kompatibilitu se soubory AutoCADu.

EDSA Technical 2000 umožní elektroinženýrům zkoušet a optimalizovat statický a dynamický výkon elektrických systémů ve skutečném prostředí. Simuluje funkci energetického systému v zamýšleném prostředí, takže i nespecializovaní návrháři můžou zkoumat elektrický výkon a alternativy daného návrhu. Díky odbornosti softwaru EDSA mohou uživatelé zlepšovat své návrhy v raných stádiích vývoje, kdy je uskutečňování změn snazší a levnější. Cena EDSA Technical 2000 pro jednoho uživatele se bude pohybovat od 2 995 USD do 39 995 USD v závislosti na vlastnostech a požadovaných funkcích.

Váš názor Další článek: Týden: boj o Mironet a další perly

Témata článku: , , , , , , , , ,