Microsoft | Office 365 | Microsoft Office

Domácí předplatné Office 365 nově rozdělíte mezi více lidí a využijete jej na více počítačích

Současní předplatitelé Office 365 pro domácnosti se dočkají vylepšení v podobě rozvolnění limitů, které se pojily s maximálním počtem nainstalovaných a aktivovaných licencí na osobu. Nový limit je 5 přihlášených instalací zároveň a v domácnostech je nově možné sdílet předplatné mezi 6 uživateli namísto 5.

Doposud bylo předplatné Office 365 pro domácnosti omezené na 5 uživatelů, přičemž každý z nich mohl mít aktivované 2 instalace. To se nyní navyšuje na 6 uživatelů a 5 instalací. U Office 365 pro jednotlivce a studenty se navyšuje opět limit aktivací ze 2 na 5. Novinky Microsoft shrnuje na svých stránkách podpory.

Pro sdílení bude možné využít rodinné členy

Ostatní výhody, jako je 1 TB úložiště na OneDrive pro každého člena, prémiové funkce ve vybraných aplikacích od Microsoftu a 60 minut volání skrze Skype na pevné linky či mobilní telefony stále zůstávají nezměněné. Konkurence ale nespí a na poli cloudových úložišť nedávno došlo k navýšení kapacit třeba u Googlu, který tak nyní nabízí vyšší limity a je škoda, že Microsoft nijak nezareagoval.

Jednodušší ale bude sdílení mezi dalšími členy. Nově totiž bude možné sdílet předplatné automaticky mezi těmi, které máte v rámci své rodiny na Microsoft účtu, odpadá tak nutnost zasílání pozvánek. Stále ale bude možné ručně nastavení upravit a případně přidat někoho mimo rodinu.

Novinky jsou platné od 2. října a týkají se jak nových, tak stávajících předplatitelů, které Microsoft informuje e-mailem.

Co nabídnou letošní Office 2019?

Diskuze (44) Další článek: Divoká spekulace: Díra v Sojuzu mohla být sabotáží a to možná i ze strany posádky stanice [aktualizace]

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,