Reklama

Do školy nebo do práce. Ať míříte kamkoliv, tak jedině s notebookem od MSI

Plánujete koupi nového herního miláčka nebo pracanta při studiu? Podívejte se na výhodnou nabídku MSI notebooků.

Na noteboocích MSI s výkonnými procesory a herními grafikami budou hry ještě svižnější a studium mnohem zábavnější. Do konce září máte možnost získat vybrané modely s výraznou slevou anebo roční zárukou zdarma.

Pro každý den

Když máte rozpočet do 17 tisíc, můžete mít krásný a stylový notebook pro každodenní práci či studium. MSI Modern 14 je příkladem lehkého notebooku s minimalistickými rozměry, postaveného na procesorech Intel Core i3 řady Tiger Lake nebo AMD Ryzen řady Renoir.  V pevném kovovém těle váhy 1,3 kg se ukrývá 14“ IPS displej s Full HD rozlišením, 8 GB paměti či 512 GB SSD disk. Potěší pohodlná a podsvícená klávesnice a podpora audia ve vysokém rozlišení.

MSI-NB-Modern14-B-Bluestone-photo02.jpg

Tenký lehký herní notebook

Pokud chcete na notebooku hrát hry, máte připraveno cca 20 tisíc, je toto ideální volba.  S procesorem 10. generace Intel® Core™ i5 a grafickou kartou NVIDIA GeForce® GTX 1650 si zahrajete většinu her a ještě budete rádi za dlouhou výdrž na cestách, neboť notebook při své váze 1,9 kg vydrží na jedno nabytí až 7 hodin. Základní specifikace s 8 GB paměti a 512 GB diskem možná neohromí, potěší ale možnost snadného upgrade bez ztráty záruky.

MSI-NB-GF63-photo-12.jpg

RTX 3060 v akci

S rozpočtem lehce nad 30 tisíc se dostáváte do segmentu notebooků pro náročnější hraní, kterou představuje především grafická karta NVIDIA GeForce® RTX 3060. Na této grafice si v kombinaci s 6 jádrovým procesorem Intel® Core™ i5-10500H a 16 GB DDR4 paměti zahrajete náročné hry, jejichž rychlost a plynulost ještě podpoří IPS displej s frekvencí 144 Hz.. Skvělým bonusem je MSI herní myš zdarma.

GF65GamingMouse.png

Pro herní nadšence

S tímhle notebookem potěšíte každého, kdo rád hraje náročné hry nebo stříhá videa. Perfektní vzhled zajišťuje lehká hliníková konstrukce o váze 2,3 kg. Co tento notebook činí optimálním je opravdu výkonný procesor Intel® Core™ i7 10. generace, grafická karta NVIDIA GeForce® RTX 3060, 16 GB paměti a 1 TB SSD disk. Spojení se  17,3“ 144 Hz displejem jen dotváří tuto perfektní kombinaci, kterou opticky zvýrazňuje červeně podsvícená herní klávesnice. A cena? Ta je stanovena na 35 990,-

GF75addAir Backpack.png

Až do konce září nabízí MSI tyto a další notebooky za výhodné ceny a s extra dárky zdarma. A to není vše. Při koupi notebooku řady Summit nebo Prestige s nejnovějším procesorem Intel® 11. generace získáte rok záruky navíc. Stačí  notebook jednoduše zaregistrovat na stránkách MSI a záruka se automaticky rozšíří.

Kompletní informace o nabídce MSI naleznete zde: https://msi.gm/3xXuwyl

warranty.png
Další článek: Reddit zamířil na Microsoft Store. Jedná se o pouhou webovou stránku

Témata článku: ,